Vendég tartozások mutatása jelenlét rögzítésekor és bérlet értékesítése során

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a leggyakrabban ismétlődő szituációkban hogyan segít a MotiBro abban, hogy az oktatók/recepciósok/klubvezetők mindig tudják épp az adott vendégnek van-e tartozása. , illetve érintjük a leggyakrabban felmerülő hibákat hogyan kerülhetjük el:

 

Kintlevőség megjelenítése a vendég órai részvételének rögzítésekor

 

A Smart Jelenléti Íven két lényeges kintlevőség információ érhető el:

  1. A vendég ki nem fizetett óráinak száma: az adott vendég neve alatt látható, hogy a korábbi időszakból hány ki nem fizetett órát gyűjtött össze (kattintsunk rá és akkor megjelenik a ki nem fizetett órák részletezett listája is). 

    A tartozás megjelenítése két szempont alapján is klubunk/iskolánk szerint személyre szabható:
  • Ki nem fizetett Alkalmak száma vs ki nem fizetett hónapok száma
    Működésünkre tudjuk szabni, hogy a ki nem fizetett órákat milyen csoportosítás alapján legyen látható:
    Amennyiben egyedi alkalmak számát akarjuk látni, akkor összesítőt kapunk:
    mceclip1.png

    Amennyiben havi díjas, korlátlan tagdíjas rendszerben működtetjük az adott kurzust, akkor pedig azt az információt fogjuk látni, hogy hány olyan hónap van, amelyben volt ki nem fizetett alkalom:

    mceclip0.png
    Ezt a testreszabási beállítást kurzus szinten tudjuk beállítani (pl. ha karateedzés kurzusánál havi bontást kérhetünk, de ha mellette még személyi edzés kurzusokat is tartunk, akkor ott pedig alkalmak számát).

    • Vendég összes tartozása vagy csak az adott kurzuson keletkezett tartozások száma
  1. A Jelenléti Íven külön kérhetjük, hogy csak az adott kurzus tartozásait mutassa a rendszer vagy a teljes, klubszinten "összegyűjtött" ki nem fizetett órákat mutassa a rendszer.
  2. Ezt a beállítást szinten kurzus szinten (minden kurzusnál akár különbözőképpen) lehetséges beállítani. A beállításokat az adott kurzus szerkesztési aloldalán tudjuk elvégezni.
  3.  
  4. 2. Az adott óra részvételi díjának megfizetése:az adott órai részvételének bejelölését követően azonnal megjelenik egy visszajelző rövid szöveg, ami mutatja, hogy az adott óra fizetve van-e (amennyiben volt érvényes bérlete) illetve nincs fizetve.
  5. mceclip2.png
  6.  

    mceclip3.png 

 

Kintlevőség megjelenítése bérlet értékesítésekor:

 

Bérlet értékesítése megkezdésekor az első összefoglaló oldalon azonnal elérhető a vendég korábbi ki nem fizetett órái:

mceclip4.png

 

Ezt követően ha egy múltbeli időpontot jelölünk meg kezdő érvényességi időpontként a bérlet értékesítésekor, akkor a MotiBro rendszer még két alkalommal is segítséget nyújt:

  1. amennyiben olyan múltbeli kezdő érvényességi időpontot adunk meg, amellyel a rendszer nem képes egyetlen egy tartozást sem kiütni, akkor figyelmeztető üzenetet fogunk kapni (ugyanis múltbeli időpontra történő értékesítéskor azt feltételezzük, hogy egy meglévő múltbeli ki nem fizetett óra megfizetése a cél, különben mai/jövőbeli kezdő érvényességi dátummal adnánk el a bérletet).

 mceclip5.png

Ilyen esetekben nagyon javasoljuk a bérlet kezdő érvényességi időpontjának megfelelő módosítását.

2. A bérletértékesítés végén kapunk egy gyors összefoglalót, hogy hány tartozást ütött ki a rendszer a bérlet értékesítésnek köszönhetően.

mceclip6.png

 

 

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!