5 a) Minta tájékoztató

Kedves Vendégünk!

 

Új kényelmi szolgáltatással segítünk téged, hogy a mindennapokban egyszerűen meg tudd oldani az edzéseiddel kapcsolatos mindennapos szervezési feladataidat.

 

A MotiBro online óraszervezési rendszert vezetjük be, mert:

 

  • saját online felhasználói fiókodban tudsz bejelentkezni az általad kedvelt időpontokra pillanatok alatt, a nap bármely szakában, akár mobilról is. Csupán internetelérés szükséges a rendszer használatához.

 

  • ha valami közbejön, és nem tudsz megjelenni valamelyik órán, akkor akár éjszaka/hétvégén, a stúdió nyitvatartási idején kívül is ki tudsz jelentkezni egy gombnyomással, a stúdió által meghatározott határidőig.

 

  • ugyanezen a felületen online ellenőrizheted az aktuális bérleted érvényességét, hogy hány alkalom használható még fel, és a korábbi bérletvásárlásaidat is megtalálod.

 

  • valamint bármikor megnézheted, mikor és milyen órákon vettél rész, és mely órákra foglaltál már helyet. Sőt, jegyzeteket is készíthetsz magadnak az egyes edzésekhez.

 

 

Hogyan lesz neked is saját MotiBro fiókod?

 

  1. Szeptember XX-ig bezárólag egy meghívó e-mailt fogsz kapni a studio-neve@mail.motibro.com címről.
  2. A levélben kattints a Megerősítés gombra és a betöltődő weboldalon hozd létre a saját felhasználói (sportolói) fiókodat. (Az e-mail-címedet már előre kitöltjük, elég csak egy jelszót megadnod, amit a későbbiekben is használni fogsz a belépéshez).
  3. Órára jelentkezést a felhasználói fiókodban a Bejelentkezés órára menüpontban kezdeményezhetsz.
    1. Az oldal tetején lévő szűrési opciókkal kiválaszthatod, hogy melyik napokon és milyen óratípusra szeretnél jelentkezni, ezzel szűkítheted a listázott edzések, órák körét. Válaszd ki a megfelelő órát, és kattints a Bejelentkezés
    2. Ha valamelyik edzésről szeretnél kijelentkezni, akkor kattints az adott óránál szereplő Kijelentkezés
    3. Ha valamelyik óránál Várólista gomb jelenik meg, akkor ott éppen nincs szabad hely. Ha rákattintasz a gombra, akkor felkerülsz a várólistára. Így ha felszabadul egy hely, e-mailben kapsz értesítést, hogy be tudsz jelentkezni a kiszemelt időpontra. Fontos: ha felszabadul egy hely, nem kerülsz automatikusan bejelentkeztetésre, a fiókodban be kell jelentkezned az órára a fent leírtak szerint.
    4. Az összes élő bejelentkezésedet az oldal tetején lévő Bejelentkezéseim gombra kattintva tudod majd áttekinteni.
    5. Bejelentkezési határidő: adott foglalkozás előtt legkésőbb XX órával (ezt követően már nem tudsz az adott órára online bejelentkezni.)
    6. Bejelentkezés lemondása: adott foglalkozás előtt legkésőbb YY óra (ezt követően már nem tudsz az adott óráról online kijelentkezni).
  4. Aktuális bérleted állapotát a Bérleteim menüpont alatt éred el, valamint itt láthatod korábbi bérletvásárlásaidat is.
  5. A Vezérlőpult menüben automatikus összefoglalót látsz a korábbi óralátogatásaid gyakoriságáról.
  6. A Naplóm menüpont alatt megtalálod a korábbi óráidat, edzéseidet, amelyeken részt vettél, és a jövőbeni órákat, amelyekre bejelentkeztél online. Itt van lehetőséged az egyes órákhoz jegyzetet készíteni magadnak, és itt láthatod azt is, ha valamelyik órához az oktató, edző is készített jegyzetet.
  7. A Beállításaim menüpontban módosíthatod az alapadataidat (pl. név, telefonszám), illetve azt is, hogy szeretnél-e kapni emlékeztető e-maileket vagy sem.

 

 

Gyakori kérdések:

 

  • Hogyan érem el a későbbiekben a felhasználói (sportolói) fiókomat?

A motibro.com oldalon a regisztráció során megadott e-mail címmel és jelszóval tudsz belépni.

 

  • Milyen eszközről használhatom a felhasználói fiókomat?

Bármilyen internetkapcsolattal rendelkező okostelefonon, tableten, asztali számítógépen és laptopon használhatod.

 

  • Milyen webböngészővel használhatom a felhasználói fiókomat?

Chrome, Firefox, Safari és Edge böngészőkben gond nélkül használhatod, Internet Explorer böngészőben azonban nem működik (ez a böngésző már elavult, frissítés és támogatás sincs hozzá, így nem is javasoljuk a használatát).

 

  • Mennyibe kerül számomra az online bejelentkezési szolgáltatás használata?

Stúdión vendégeként teljesen ingyenesen veheted igénybe a MotiBro-t, ez egy extra kényelmi szolgáltatás számotokra, hogy megkönnyítsük az edzéssel, gyakorlással kapcsolatos ügyintézést.

 

  • Hol kaphatok segítséget, ha a rendszer technikai használatával kapcsolatban kérdéseim merülnek fel?

Bármilyen technikai témájú, MotiBro-val kapcsolatos kérdésedet elküldheted a support@motibro.com e-mail címre, legkésőbb 24 órán belül minden esetben válaszolnak. Az órák megtartásával, bérletekkel, bejelentkezésekkel kapcsolatosan természetesen keress bennünket.

 

Bízunk benne, hogy hasznosnak találod majd az új rendszert, és örömmel intézed a foglalásaidat online, szabadon, amikor csak szeretnéd.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!