5a) Minta tájékoztató

Kedves Ügyfél!

 

Új kényelmi szolgáltatással segítünk téged, hogy a mindennapokban egyszerűen tudd megoldani az nyelviskolával kapcsolatos mindennapos szervezési feladataidat.

 

Ennek érdekében bevezetjük a MotiBro online óraszervezési rendszert, aminek köszönhetően:

 

  • szülőként hozzáférhetsz gyermeked online felhasználói fiókjához, amelyből ha közbejön valami és nem tudtok részt venni egy-egy órán kijelentkeztetheted gyermeked. Mindezt pillanatok alatt, a nap bármely szakában, akár mobilról is. A kijelentkezés az iskola által meghatározott határidőig lehetséges, erről az alábbiakban adunk tájékoztatást. A rendszer használatához csupán internetelérés szükséges.

 

  • Be tudod jelentkeztetni gyermekedet pótórára, amennyiben bármely okból kihagyott egy szokásos edzést, és ezt pótolni szeretnétek. Az iskola által felkínált alternatív időpontok közül tudsz választani pótórát.

 mceclip0.png

 

  • Ugyanezen a felületen online ellenőrizheted a gyermeked aktuális bérletének érvényességét, hány alkalomra használható még fel, valamint megtalálod a korábbi bérletvásárlásaidat is egy helyen.

 mceclip1.png

 

  • Bármikor megnézheted, mikor és milyen órákon vett részt gyermeked, melyek a következő órái és hol van már pótórára bejelentkezve.

 mceclip2.png

 

Hogyan lesz neked is saját MotiBro fiókod?

 

  1. Augusztus XX-ig bezárólag egy meghívó e-mailt fogsz kapni a [saját_iskola_neve]@mail.motibro.com címről.
  2. A levélben kattints a Megerősítés gombra és a betöltődő weboldalon hozd létre a saját (szülői) fiókodat. (Az e-mail-címedet már előre kitöltjük, elég csak egy jelszót megadnod, amit a későbbiekben is használni fogsz a belépéshez).
  3. Lépj be a saját (szülői) fiókodba, majd a jobb felső sarokban látható „két fehér fejecske” ikonra kattintva válaszd ki, hogy éppen melyik gyermeked ügyeit szeretnéd a rendszerben intézni. A későbbiekben is mindig győződj meg, hogy melyik gyermeked vagy pedig saját fiókodban vagy-e.

mceclip3.png 

 

  1. A pótórára jelentkezést szülőként a kiválasztott gyermeked saját felhasználói fiókjában a Bejelentkezés órára menüpontban tudsz kezdeményezni a gyermeked nevében.
    1. Az oldal tetején lévő szűrési opciókkal kiválaszthatod, hogy melyik napokon és milyen óratípusra szeretnéd gyermekedet bejelentkeztetni, ezzel szűkítheted a listázott órák körét. Válaszd ki a megfelelő órát, és kattints a Bejelentkezés
    2. Ha valamelyik óráról szeretnéd gyermekedet kijelentkezni (ha bármi közbejött), akkor kattints az adott óránál szereplő Kijelentkezés
    3. Ha valamelyik óránál Várólista gomb jelenik meg, akkor ott éppen nincs szabad hely. A gombra való kattintással felirathatod gyermeked a várólistára. Ezt követően ha felszabadul egy hely, e-mailben kapsz értesítést, hogy be tudsz jelentkezni a kiszemelt időpontra. Fontos: ha felszabadul egy hely, nem kerül gyermeked automatikusan bejelentkeztetésre, a gyermeked felhasználói fiókjában be kell jelentkeztetned őt az órára a fent leírtak szerint.
    4. A kiválasztott gyermeked összes élő bejelentkezését az oldal tetején lévő Bejelentkezéseim gombra kattintva tudod majd áttekinteni.
    5. Bejelentkezési határidő: adott foglalkozás előtt legkésőbb XX órával (ezt követően már nem tudsz az adott órára online bejelentkezni.)
    6. Bejelentkezés lemondása: adott foglalkozás előtt legkésőbb YY óra (ezt követően már nem tudsz az adott óráról online kijelentkezni).
  2. Gyermeked aktuális bérletének állapotát a Bérleteim menüpont alatt éred el, valamint itt láthatod korábbi bérletvásárlásaidat is.
  3. A Vezérlőpult menüben automatikus összefoglalót látsz gyermeked korábbi óralátogatásainak gyakoriságáról.
  4. A Naplóm menüpont alatt megtalálod a korábbi órákat, amelyeken gyermeked részt vett, és a jövőbeni órákat, amelyekre gyermeked fel van iratkozva.
  5. A Beállításaim menüpontban módosíthatod az alapadataidat (pl. név, telefonszám), illetve azt is, hogy szeretnél-e kapni emlékeztető e-maileket vagy sem.

 

 

Gyakori kérdések:

 

  • Hogyan érem el a későbbiekben a szülői fiókomat?

A motibro.com oldalon a regisztráció során megadott e-mail címmel és jelszóval tudsz belépni.

 

  • Milyen eszközről használhatom a szülői fiókomat?

Bármilyen internetkapcsolattal rendelkező okostelefonon, tableten, asztali számítógépen és laptopon használhatod.

 

  • Milyen webböngészővel használhatom a szülői fiókomat?

Chrome, Firefox, Safari és Edge böngészőkben gond nélkül használhatod, Internet Explorer böngészőben azonban nem működik (ez a böngésző már elavult, frissítés és támogatás sincs hozzá, így egyébként sem is javasoljuk a használatát).

 

  • Mit tegyek, ha több gyermekem is jár a nyelviskolába?

Amennyiben beléptél saját jelszavaddal a MotiBro-ba, és több gyermeked is a nyelviskola tanulója, akkor a jobb felső sarokban látható „két fehér fejecske” ikonra kattintva választhatod ki, hogy aktuálisan éppen melyik gyermeked ügyeit szeretnéd a rendszerben intézni.

 

  • Mennyibe kerül számomra az online óraszervezési szolgáltatás használata?

Iskolánk tanulójának szülőjeként teljesen ingyenesen veheted igénybe a MotiBro-t, ez egy extra kényelmi szolgáltatás számotokra, hogy megkönnyítsük a tanulással kapcsolatos ügyintézést.

 

  • Hol kaphatok segítséget, ha a rendszer használatával kapcsolatban technikai kérdéseim merülnek fel?

Bármilyen MotiBro-val kapcsolatos technikai kérdésedet elküldheted a support@motibro.com e-mail címre, legkésőbb 24 órán belül minden esetben válaszolnak.

 

Bízunk benne, hogy hasznosnak találod majd az új rendszert, és örömmel intézed a kijelentkezéseket és pótórákat online, szabadon, amikor csak szeretnéd.

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!