Működés támogatása teremlezárás esetén

Biztosan te is keresed a lehetőségeket, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzetben hogyan tedd elérhetővé vendégeid számára a saját szolgáltatásodat és biztosítsd bevételeidet a következő időszakban is.

 

Ezért összefoglaltuk, hogy miben tud a MotiBro szolgáltatása segíteni:

 

 

Online óratartás automatizálva Zoom-on keresztül

 

Már közel 100 000 online órarészvételen vannak túl az online órákat tartó ügyfeleink, pár kattintással te is elkezdheted az online óratartást, amely

  • Egy videókonferencia jellegű: nemcsak egyedül az oktató látszik a képernyőn, hanem az órán résztvevő vendégek is (ha pedig adott vendég nem szeretné, hogy ő látszódjon, akkor kikapcsolhatja a kameráját). A videókonferencia megoldásnak a közvetlen haszna a streamelt videókhoz képest, hogy vizuálisan is interaktív, az oktató azonnal visszajelzést tud adni a vendég mozdulataira, korrigálni tudja azokat.
  • A (vendégeid számára is) megszokott keretek között működik: a Zoom integráció létrehozását követően ugyanolyan egyszerűen hozhatsz létre online órákat, mint eddig offline órákat. Egy rendszerben kezelheted a vendégeidet, óráidat, órarendedet, minden ugyanaz, csak annyi a különbség, hogy létrejön egy “virtuális termed” ahol az online óráidat tartod.
  • Automatizált: nem kell külön zárt fb csoportokat létrehozni, vagy videókonferenciás linkeket küldözgetni, mert az online órákra a bejelentkezést és a csatlakozást a vendégeid a saját felhasználói fiókjukban kezdeményezhetik a szokott módon.
  • Biztonságos, mert órák előtt a vendégek nem tudják továbbküldeni a belépési linkeket.
  • Zenével is fel lehet dobni/ kiegészíteni az órát (ehhez azonban az automatikus zajszűrést ki kell kapcsolni a Zoom beállításai között).

 

Az online óratartás külső technikai feltételei:

  • Zoom PRO csomag előfizetés (https://zoom.us/pricing, nincs éves elköteleződés, havi gyakorisággal megújítható).
  • Kamerának megfelelő lehet egy jobb mobiltelefon is, (fényképezőgép, vagy a laptop beépített kamerája).
  • Állvány a kamerának (pl telefon esetén).
  • Mikrofonnak mozgásban lévő oktató esetén blue tooth-os fülhallgatót ajánlunk (amelyekben már be van építve mikrofon is).

 

Az online óratartás igénylése:

  • Amennyiben még nem használtad az online óratartás integrációt a MotiBro-ban, akkor kérjük a support@motibro.com elérhetőségen igényeld azt. Az online óratartás a PRO csomagban érhető el, amelynek a díjazása a https://get.motibro.com/pricing/ oldalon érhető el.

 

 

  • Amennyiben már használtad az online óratartás funkciót a motibro-ban, akkor nem szükséges semmmit sem tenned, folytasd a használatát, számodra a jelenlegi díjcsomagodban biztosítjuk az elérhetőségét.

 

 

Bérletek online értékesítése

A bérletek/tagdíjak készpénzes begyűjtése komoly akadályokba ütközhet, ennek megoldására ajánljuk az alábbi lehetőségeket:

 

Banki átutalással történő bérletértékesítés elszámolása a MotiBro rendszerben:

 

Bankkártyás fizetéssel történő online bérletértékesítés

    • A vendégek a saját felhasználói fiókjukban kiválasztják és biztonságos körülmények között a barion fizetési felületén fizetik ki online bérletüket/tagdíjukat.
    • Teljesen automatizált folyamat, a fizetést követően azonnal rendelkezésre áll a bérlet, a vendég mehet foglalni olyan órákra, amelyekre érvényes bérlet a feltétel, a számlát a rendszer kiállítja. A klubvezetőnek csak előzetesen be kell állítania a rendszert.
    • A online fizetés kiegészítő szolgáltatás, amelynek havi díja 3000 Ft + ÁFA.
    • Amennyiben még nem használtad az online barion fizetési integrációt a MotiBro-ban, akkor kérjük a support@motibro.com elérhetőségen igényeld azt.

 

 

A fenti javaslatok, lehetőségek a további működés fenntartásának elősegítését szolgálják. Amennyiben azonban úgy látod, hogy számodra ellehetetlenült most a további azonnali óratartás, akkor várd meg a következő összefoglalónkat, amit igyekszünk 24 órán belül eljuttatni számodra.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!