Elszámolási szabályok - óramegtartás, részvétel, bevételmegosztás alapján

Az elszámolási szabályok megalkotásával meg tudjuk határozni, hogy az 

  • órák megtartásának 
  • részvételek,
  • bejelentkezések
  • órai bevételek függvényében mekkora összegre legyen jogosult az edző.

 

Elszámolási szabály létrehozása

Az Edzők / Elszámolási szabályok aloldalon tudunk új elszámolási szabályokat létrehozni.

Kattintsunk az Új elszámolási szabály létrehozása gombra. Az alábbiakban bemutatjuk a 6 legegyszerűbb elszámolási szabály létrehozásának módját.

 

Fix összeg megtartott edzésenként/foglalkozásonként

Az új elszámolási szabálynál a fizetés alapja legyen a Fix összeg megtartott óránként. Ehhez adjuk még meg alatta az egy foglalkozás után edzőnek fizetendő díjat. Ide csak számokat írjunk be.

Ne feledkezzünk meg az elnevezésről: az elnevezés mindig tartalmazza a szabály lényegi elemeit: mekkora összeg és mi az alapja a fizetésnek.

A végén mentsük a szabályt.

FIGYELEM!! Akkor lesz elszámolva egy óra megtartottnak, ha a SMART Jelenléti Ív lezárásra kerül. Lemondott foglalkozásnál/edzésnél/óránál sem kerül megállapításra óradíj.

 

 

Órai részvételi (illetve bejelentkezési) létszámok alapján történő elszámolás

A fizetés alapja legyen Óralátogatónként fix összeg, adjuk meg a Fizetett összeg résznél az egy résztvevő után fizetett díjat.

Külön opcióként még azt is beállíthatjuk, hogy csak az óralátogatás után történjen az elszámolás vagy a bejelentkezetteket (és nem jöttek el) is figyelembe vegye.

A megadott szabály ellenőrzését rögtön el tudjuk végezni a lap alján található gyors kalkulátor/ellenőrzővel, amely az általunk megadott létszám értékek alapján mutatja,  hogy az éppen megadott szabály szerint mekkora összeg jár az edzőnek egy óra után.

 

 

Órai bevétel százalékos megosztása

Válasszuk a Fizetés alapja beviteli mezőnél az Óralátogatásonkénti bevételmegosztást. Alatta adjuk meg, hogy a bevétel mekkora részét kapja meg az edző.

Külön meg kell adnunk, hogy korlátlan bérlet esetében egy órán/edzésen/foglalkozáson történő részvétel mekkora összeggel szerepeljen az óra bevételének számításakor.

 

 

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!