Bejelentkezési adatok és manuális bejelentkeztetés a SMART Jelenléti Íven

 

Bejelentkezett tanítványok mutatása:

A SMART Jelenléti Ív óra előtt előzetesen mutatja az adott órára bejelentkezők nevét és számát is. A tanítvány arcképének jobb felső sarkában lévő zöld pipa mutatja, hogy az adott tanítvány az órára bejelentkezett-e.

 A SMART Jelenléti Ív ezen túl mutatja azon tanítványokat, akik korábban voltak az adott kurzus valamely óráján és azokat, akiket a klub előzetesen már az adott kurzushoz rendelt. A bejelentkezett tanítványok kerülnek a SMART Jelenléti Ív elejére. 

 

Így látja mindig az oktató, hogy hány bejelentkezett tanítvány számára szükséges még helyet biztosítani az órán:

A bal felső sarokban található összegzés dinamikusan jelzi, hogy hány olyan bejelentkezett tanítvány van még, akinek helyet szükséges biztosítani az órán.

  • Amint egy bejelentkezett és bérlettel rendelkező tanítvány órarészvétele rögzítésre kerül, akkor a 
     melletti szám csökken, és pontosan azt mutatja, hogy hány olyan bejelentkezett és bérlettel rendelkező tanítvány van még, akinek helyet kell biztosítani.
  • Amint egy bejelentkezett és bérlettel nem rendelkező tanítvány órarészvétele rögzítésre kerül, akkor a 
    melletti szám csökken, és pontosan azt mutatja, hogy hány olyan bejelentkezett és bérlettel nem rendelkező tanítvány van még, akinek helyet kell biztosítani.

    Így az oktató tudni fogja, hogy amennyiben óra előtt megjelenik egy be nem jelentkezett tanítvány is, akkor számára van-e még szabad hely.

 

Bejelentkeztetés és kijelentkeztetés a SMART Jelenléti Ívről:

Telefonos hívás esetén, vagy amennyiben a tanítványnak nincs lehetősége az online bejelentkezésre, akkor az oktató is be tudja jelentkeztetni előre a tanítványát.

Az adott óra SMART Jelenléti Ívét megnyitva a bal oldali harmburger menüre kattintva     válasszuk a Bejelentkezők menüt.

A következő oldalon válasszuk a bejelentkező rögzítése gombot, válasszuk ki a megfelelő nevet és adjuk a bejelentkezők listájához.

FIGYELEM: ezen manuális bejelentkeztetés esetén mód van a kapacitást meghaladó mértékben is bejelentkezőket hozzáadni az adott órához!!!

Amennyiben egy tanítványt ki szeretnénk jelentkeztetni (mondjuk betelefonál, nem tud jönni), akkor ugyanezen oldal alján található bejelentkezettek listában a megfelelő név melletti Kijelentkezés gombra történő kattintással tehetjük meg.

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!