Személyi edzés létrehozása

Személyi edzésnek (vagy magánórának) azt a speciális kurzust tekintjük, amire egy vagy kevés számú tanítvány jár, emelt díjszabásnak megfelelő díjat fizet, és előre pontosan egyeztetett időpontokban vesz részt az edzések alkalmain.

A hagyományos kurzusokhoz képest tehát szigorú létszámkorlátja van a tanfolyamoknak. Általában speciális díjszabás is tartozik a tanfolyamhoz, azaz nem lehet a megszokott bérletekkel látogatni a személyi edzéseket.

A személyi edzések létrehozása technikai szempontból nem különbözik a kurzusok létrehozásától a MotiBro-ban, csak figyeljünk rá, hogy mely tanítványokat mely időpontokhoz rendeljük – jellemző, hogy a személyi edzésre járó tanítványok viszonylag rendszeresen bizonyos időpontokban szeretnének jönni.
Emellett a személyi edzések részvételi díját egy külön erre a célra létrehozott bérlet segítségével jelenítsük meg a rendszerben. A személyi edzéseken való részvételt pedig ennek a bérletnek az előzetes megvásárlásához kössük, azaz korlátozzuk a személyi edzésre jelentkezők körét (a kurzus beállításainál tegyük be a pipát, ahol a lenti képen a nagy piros nyíl mutatja).

  

Nem ritka a gyakorlatban, hogy a személyi edzésen nem bérlettel, hanem egyes alkalmakra szóló napijeggyel vesznek részt a tanítványok. Ekkor célszerű megállapodni a tanítvánnyal, milyen időpontokban szeretne jönni, és az ezekre való bejelentkezést csak neki engedélyezni a rendszerben (a kurzus beállításainál megadható, hogy csak a kurzusra előzetesen a klubvezető/oktató által felvett tanítvány jelentkezhessen a kurzus óráira, csak vegyük ki a pipát a megfelelő cellánál, ahol a nagy piros nyíl a lenti képen mutatja).

 

Bizonyos esetekben célszerű lehet a személyi edzések egyes alkalmaira előzetes óratervet összeállítani, illetve ehhez kapcsolódó „házi feladatot” adni a tanítványoknak. Ezt a lehetőséget a klubvezető az órarendben a megfelelő órára jobb klikkel kattintva a „Bejelentkezések” menüpontból tudja elérni.

 

 

 

  

Szintén előfordul, hogy a tanítvány a személyi edzéseken nyújtott teljesítményéről edzésnaplót vezet, amelyet szintén meg tud tenni a MotiBro-ban. A saját sportolói oldalán a mozgásnapló funkciót kiválasztva a naptárban az adott edzés mezőjére kattintva nyílik meg ehhez az adatbeviteli mező.

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!