Bérlet értékesítése a SMART Jelenléti Íven


A SMART Jelenléti Íven gyorsan el tudunk adni bérletet az adott órára bejelentkezett vagy résztvevő tanítványoknak.

Csak olyan bérletet tudunk értékesíteni a SMART Jelenléti Íven, amely az adott óra kurzusára érvényes.

Bérlet értékesítéséhez kattintsunk az adott tanítvány neve alatti bérletállapot területre:

Ügyfél adatai


Ezt követően új oldalon megjelennek az adott tanítvány korábbi tartozásai és bérletvásárlásai, annak támogatására, hogy a megfelelő bérletet tudjuk eladni, illetve a korábbi tanítványi tartozásokat rendezni tudjuk (dátumok megjegyzése, ha korábbi tanítványi tartozást akarunk pénzügyileg rendezni.)

Bérlet kiválasztása


A tovább gomb megnyomásával a bérletértékesítési oldal töltődik be.

A bérletértékesítési oldalon ki tudjuk választani, milyen bérletet kívánunk eladni, mikortól legyen az érvényes, az egyszeri kedvezmény összegét és ehhez kapcsolódó megjegyzést is tehetünk (pl. korábbi 1 hetes betegség miatt, ajánlott új vendéget, stb.)

Az aktiválódó bérlet opció választásával az adott bérlet kezdő érvényességi dátuma a vásárlást követő első tanítványi órarészvétel, illetve bejelentkezés lesz. Ezzel a funkcióval lényegében egy ajándék utalványt értékesíthetünk, a tanítvány pedig beválthatja azt, ha részt vesz egy órán vagy bejelentkezik egy órára. (Az első részvételt követően pedig az aktiválódó bérlet lejárata az alapbérlet érvényességi időszakának megfelelően alakul.)


Összegzés


Tovább gombra kattintva az értékesítés előtti összefoglaló jelenik meg.

Az értékesítés előtti összefoglalónál tudjuk beállítani az opcionálisan választható számlázást és megadhatjuk a kapcsolódó számlázási információkat:

Az értékesít gomb megnyomásával

    • a bérlet értékesítésre kerül,
    • ha számla kiállítását is kértük, akkor az is elkészül és emailben továbbításra kerül a tanítványnak.

Visszaigazolás


Ezt követően egy visszaigazolást kapunk a rendszertől, amely segít további tartozások rendezésében illetve bérlet értékesítésében.

A kilép gombra kattintással visszakerülünk az óra SMART Jelenléti Ívére és további tanítványoknál tudunk hasonlóan bérletet értékesíteni.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!