Órai jelenlét, edzés részvétel rögzítése

Tanítvány/vendég/sportoló edzésen/órán történő részvételét az adott óra Smart Jelenléti Ívén tehetjük meg.

  1. A főoldalon kattintsunk az adott órára. Ekkor betöltődik az óra Smart Jelenléti Íve.

  2. Keressük ki a kurzustagok közül az adott vendéget és a Jelen van? alatti kapcsoló  elmozgatásával tudjuk a jelenlétét rögzíteni. Amennyiben véletlenül hibásan jelöltük be, akkor újra a kapcsolóra kattintva a részvételét tudjuk törölni.

    Amennyiben be van kapcsolva a bérletek kezelése, akkor rögtön mutatja a Smart Jelenléti Ív, hogy az adott órán történt részvétel fizetve lett-e vagy a tanítványnak tartozása van.

  3. Amennyiben hosszú a kurzuslistánk, akkor gyorsan tudunk keresni a kurzustagok között a fejlécben lévő keresővel. A találatok között jelöljük be a sportoló részvételét, majd a kattintsunk rá a keresőben lévő "x" gombra, ami alaphelyzetbe hozza a Smart Jelenléti Ívet és a teljes kurzustag listát mutatja, előre rendezve a jelenlévőket.

  4. Amennyiben az adott tanítvány még nem volt a kurzus valamely óráján, de már szerepel a klub taglistáján (volt másik kurzus óráján, vagy bejelentkezett oda, vagy klubvezető importálta a taglisták közé), akkor vegyük fel őt a kurzus tagjai közé és ekkor látni fogjuk a Smart Jelenléti Íven is.
    Ehhez kattintsunk a fejlécben az  gombra és a megjelenő listában válasszuk ki az adott vendéget. Ezt követően jelöljük be a részvételét is.

  5. Amennyiben teljesen új tanítvány jelenlétét szükséges rögzítenünk, aki még nem szerepel a klub tagnyilvántartásában, akkor kattintsunk a fejlécben a  (új tanítvány hozzáadása) gombra és adjuk meg az adatait. Ezt követően megjelenik a Smart Jelenléti Íven és jelenléte rögzíthető.

Az összes résztvevő rögzítését követően ne felejtkezzünk meg az adott óra lezárásáról, amit a fejlécben található   kapcsolóval tehetünk meg. Ezzel jelezzük a klubvezetésnek, hogy az adott Smart Jelenléti Ív lezárásra került, nem várható további résztvevő (ez különösen fontos információ, ha nem volt senki az adott órán, vagy ha egy Smart Jelenléti Ív kitöltése külső tényezők miatt késedelmet szenved, vagy elterelődik a figyelem a kitöltéséről).

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!