Óra, edzés, foglalkozás létrehozása

Új órát a klubvezető főoldalon található órarendben hozhatunk létre.

 

Kattintsunk az adott nap egy szabad részére az órarendben. Ekkor az új esemény felvitele űrlap segítségével állíthatunk össze egy (vagy több ismétlődő) órát.

Minden egyes óra egy adott kurzushoz kell, hogy tartozzon. Ha még nem hoztunk létre kurzust, akkor először azt tegyük meg.

Óra elnevezése:
Ezt az elnevezést fogják látni a tanítványok, edzők a saját órarendjükben az adott óránál (nem a kurzus nevét). Az esetek túlnyomó többségében érdemes ugyanazt a nevet megadni, mint ami a kurzus neve.

 

Dátum, óra kezdése, óra vége:
Az adott óra pontos kezdése és időtartama állítható be.



Oktató:
Az órát tartó oktatót válasszuk ki. Az adott oktató neve fog megjelenni az órarendekben, valamint az óra oktatójának jogosultsága lesz az adott óra Smart Jelenléti Ívének megnyitására, és azon adatok bevitelére. 

 

Helyszín:
Az óra hol kerül megtartásra. Ha új helyszínt szeretnénk megadni, akkor először az Erőforrásaim/Helyszínek menüben tegyük meg azt.

 

Kapacitás: 
Az adott órára meg kell adnunk, hogy maximálisan hány fő vehet részt. Az online tanítványi bejelentkezések a kapacitás erejéig engedik a bejelentkezést. De a klubvezető és az edző a kapacitás maximális létszáma fölött is tud manuálisan bejelentkeztetni tanítványokat valamint részvételeket is bejelölni a Smart Jelenléti Íven.

 

Ismétlődő esemény:
Nemcsak egyetlen órát, hanem időszakonként ismétlődő órákat is létre tudunk hozni. Ha órák ismétlődő sorozatát szeretnénk felvinni (pl. legyen óra minden kedd 18:00-kor), akkor pipáljuk be az ismétlődő esemény opciót:

Majd állítsuk be, hogy milyen gyakran ismétlődjön, a hét melyik napjain ismétlődjön és meddig tartson az ismétlődés.

 

Automatikus óralemondás:
Itt állíthatjuk be, hogy az adott órára vonatkozzon-e az automatikus óralemondás szabályai, vagyis amennyiben egy előre meghatározott minimális bejelentkezői létszám nem teljesül az óra előtt meghatározott időpontkor, akkor az óra automatikusan lemondásra kerül és a bejelentkezőknek egy az óra elmarad email üzenet megy ki, az adott órára pedig nem lehet ezt követően bejelentkezni, sem részvételeket rögzíteni.

 

 

 

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!