Órasorozat szerkesztése és bejelentkezők tájékoztatása

 

Hetente, 2 hetente ugyanabban az időpontban ismétlődő órák esetében, amennyiben minden egyéb paraméterük megegyezik, akkor órasorozatként egyszerre tudjuk őket módosítani.

(pl. Minden hétfő 17 órás kezdő jóga óra ezt követően egy másik teremben lesz, vagy 17:15-kor kezdődik, vagy az oktató személye változik meg, vagy rövidebb, hosszabb lesz).

Az alábbiak szerint végezhetjük el egy lépésben a változtatásokat:

 

1. Menjünk a legközelebbi órára, amelytől kezdve a változást szeretnénk érvényesíteni és válasszuk az óra szerkesztése almenüt (órára (hosszan) kattintva).

mceclip0.png

2. Az óra szerkesztése bekérő felületen az aktuális beállításoknak megfelelően megjelennek az adott óra/sorozat adatai. Az órasorozat szerkesztéséhez kattintsunk a bekérő felület felső részén található Óra sorozat szerkesztése mellett található gombra. Ekkor megjelenik, hogy az adott órasorozat mikor ér véget és még hány óra van a végéig (kék színnel).

mceclip1.png

3. A változtatásokat végezzük el az óra alapadatai illeve az ismétlődés aloldalakon.

4. Amennyiben bejelentkező volt a változtatásra kijelölt órasorozat bármely órájára, akkor előzetesen azt a MotiBro jelzi a bekérő adatlap alján és

mceclip2.png

5. A Mentés gomb megnyomását követően eldönthetjük, hogy szeretnénk-e hogy kapjanak automatikus tájékoztatót az adott órákat érintő változtatásokról:

mceclip3.png

6. Amennyiben az órasorozat szerkesztése során időben előrébb akarjuk hozni az órasorozat végét (=és így az időben legtávolabbi órák törlésre kerülnének) de ezekre az órákra vannak bejelentkezők, akkor megjelenik egy további választási lehetőség a Bejelentkezők tájékoztatása bekérő lapon, ahol azt is eldönthetjük, hogy ezen bejelentkezők számára menjen-e ki külön tájékoztató e-mail az órák elmaradásáról.

mceclip4.png

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!