Megújuló tudástár és ügyfélkapcsolati rendszer

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2021. augusztus 1-jével a veletek történő kapcsolattartásra és hibabejelentésre használt Zendesk rendszert lecseréljük a HelpScout rendszerére.

A MotiBro teljes tudástára és a veletek folytatott korábbi beszélgetéseink is migrálásra kerültek, így minden korábbi információ elérhető marad. 

A korábbiakhoz hasonlóan, a fejléc jobb oldalán a kérdőjel ikonra kattintva éritek el a tudástárat (és egy külön menüpontban az újdonságokat is), illetve a jövőben nincs szükség a Zendeskbe belépni, hogy kapcsolatba tudjatok lépni velünk: ehhez most már elég a „Kérdésem van” menüpontra kattintanotok:

Ezt követően a felugró ablakban az E-mail-re kattintva üzenetet tudtok küldeni nekünk, a „Korábbi beszélgetések”-re kattintva pedig a korábbi levelezéseinket tudjátok visszanézni.

A MotiBro tudástár teljes tartalmát is eléritek most már a MotiBro rendszerben, ha a fejlécben lévő „Válaszok”-ra kattintotok. Itt néhány aktuális téma kerül elsőként megjelenítésre, de keresni is tudtok a tudástárban.

Szintén újdonság, hogy most már rajtatok kívül az oktatóitok is elérik a tudástárat és kérdéseket tudnak feltenni az ügyfélszolgálatunknak

Reméljük az új rendszer elnyeri a tetszéseteket!

Természetesen, bármely kérdésetek esetén állunk rendelkezésetekre!

Üdvözlettel:

a MotiBro Csapata

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!