ÚJ sportolói/tanulói/vendég felhasználói fiók

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2021. szeptember elsejétől kezdődően vendégeid megújult felhasználó felületen tudják szolgáltatásoddal kapcsolatos ügyeiket intézni:

Appszerű élmény

mobilon (app telepítése nélkül), miközben desktopon és tableten is szuperül néz ki. Az összes modern böngészőből működik.

Be/kijelentkezések felokosítása

 A felhasználói főoldalán rögtön látja a vendég a következő foglalását (így pl. online óra esetében csak egy lépés az órához csatlakozás).

Sokkal gyorsabban tud napok között választani, amikor a foglalását tervezi mobilon is.

Minden egyes foglalási eseményhez egy részletező aloldal készült, ami tartalmazza az adott eseményhez kapcsolódó be/kijelentkezési szabályokat (így azt is, hogy meddig jelentkezhet be-és jelentkezhet ki az óráról), felhasználható bérleteket, oktatói jegyzeteket.

Foglalás teljesüléséről / lemondásról azonnali nagy vizuális visszajelzés.

Add to Google Calendar

Órára történő bejelentkezés végén a vendég egy gombnyomással lementheti saját google calendar-jába is a befoglalt esemény adatait.

Irány a tudatos bérletvásárlás

Azonnali visszajelzést kap a vendég a felhasználói fiókban is, ha már lejár a bérlete vagy nincs bérlete vagy tartozása van. A főoldalon kiemelten, hogy egyszerűen mindig vegye észre.

Bejelentkezés és online jegyvásárlás egy lépésben

Amennyiben csak érvényes bérlettel látogatható órára szeretne bejelentkezni a vendég, akkor a bejelentkezés gombra kattintva azonnal ki tudja választani a bérletet, meg tudja vásárolni és a sikeres jegyvásárlást követően a bejelentkezés automatikusan megtörténik.

Online bérletvásárlás a ki nem fizetett órák rendezésére

Online bérletvásárlásnál a vendég már múltbeli kezdő érvényességi időpontot is megadhat, így rendezheti ki nem fizetett óráit. 

Részletesebb bérletadatok

A bérleteiről sokkal részletesebb adatokat érhet el a vendég mint korábban, így akár a bérletéről történő összes felhasználást áttekintheti. 

Nemzetközi vendégkör kiszolgálása

Teljes értékű a vendég által beállítható angol/magyar menürendszer.

Váltás meglepetések nélkül

A megújult sportolói oldalra történő első belépéskor egy rövid tájékoztatót látnak majd a vendégeid. Megmutatjuk, hogy mit hol fognak találni. 
Nézd meg a Tudástárban hogyan néz ki és mit tud az új sportolói felhasználói fiók: 
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!