Bejelentkezések egy adott időszakban

A Statisztikák menüben az Óralátogatások és bejelentkezések alpont alatt válasszuk ki a Bejelentkezések részt és határozzuk meg melyik időszakra szeretnénk lekérni a bejelentkezéseket:

Bejelentkezett, de nem ment el az órára

Kattintsunk a szűrés gombra, majd kattintsunk a nem mentett szűrés részre és válasszuk ki a bejelentkezett, de nem vett részt az órán előre beállított szűrést. Ezt követően pedig kattintsunk a szűrés gombra.

Ekkor az adott időszakban azokat a bejelentkezéseket fogjuk látni, ahol a vendég bejelentkezett az adott órára, de ezt követően nem vett részt rajta.

Bejelentkezett, de nem vett részt olyan órán, amelyen a bejelentkezés tartozást eredményez

Kattintsunk a szűrés gombra, majd kattintsunk a nem mentett szűrés részre és válasszuk ki a bejelentkezett, de nem vett részt olyan órán, amelyen a bejelentkezés tartozást keletkeztet előre beállított szűrést. Ezt követően pedig kattintsunk a szűrés gombra.

Ez a kimutatás arra szolgál, hogy egy adott időszakban teljes részletében lássuk azokat a bérletlevonást vagy tartozást generáló bejelentkezéseket, amelyek abból származnak, hogy a vendég bejelentkezett, nem jött el, DE az adott óratípusnál be volt állítva, hogy ilyenkor is bérlethasználat történjen (vagy tartozásgenerálás).

Ki nem fizetett órák, ki nem fizetett bejelentkezések

Kattintsunk a szűrés gombra, majd kattintsunk a nem mentett szűrés részre és válasszuk ki a tartozással rendelkező vendég előre beállított szűrőt. Ezt követően pedig kattintsunk a szűrés gombra.

Ez a kimutatás arra szolgál, hogy egy adott időszakban teljes részletében lássuk azokat a bejelentkezéseket vagy órai látogatásokat, amelyeket még nem fizettek ki a vendégek.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!