KATA 2022 változás: hogyan tudunk segíteni?

A most bejelentett KATA változás alaposan felforgatja sokunk nyarát. A változások már 2022. szeptember 1-től életbe lépnek, így nem sok időnk van arra, hogy megvizsgáljuk, hogy hogyan érint ez minket és kitaláljuk hogy mi és hogyan lesz ezután.

A MotiBro-nál mi is látjuk, hogy a változások sokatok életét befolyásolhatják, ezért szeretnénk mielőbb megnyugtató megoldást kínálni számotokra, hogy a nyaratok pihenéssel, ne pedig aggodalommal/szorongással teljen.
Sokat egyeztettünk házon belül, hogy milyen megoldásokat kínálhatnánk Nektek, de mielőtt nekilátnánk a fejlesztésnek, a ti segítségeteket is kérnénk, hogy olyan megoldással szolgálhassunk, amely a lehető legtöbb ügyfelünk számára megnyugtató.

Az ötleteink közt jelenleg az alábbi fő megoldandó feladatok szerepelnek:

  1. Céges vásárlók kizárása: beállíthatóvá tesszük, hogy céges vásárló ne tudjon jegyet/bérletet vásárolni,
  2. Oktatók közvetlen bérletértékesítése: az oktatók bocsáthatnak ki közvetlenül számlát a vendégeknek (ez egy tágabb, több módon értelmezhető feladat, így számítunk rátok a tisztázásban).

Természetesen lehetnek még más megfontolások is, ezért

Mondd el, mi fáj!

Arra kérnénk, hogy kattints az alábbi linkre és töltsd ki a 2 perc alatt befejezhető kérdőívet. A kérdőív végén akár bővebben is kifejtheted, mi az a probléma, amit biztosan kezelned kellene a KATA-val kapcsolatosan és a Motibro szolgáltatást is érintené. 

KATA-2022-Hogyan tud a Motibro segíteni?

A kérdőív kitöltését követően (ezt mindenképp tedd meg), ha az számodra egyszerűbb, akkor a support@motibro.com emailre is el tudod küldeni a hosszabb problémaleíró leveledet. 

Hogyan tovább?

Hogy biztosítani tudjuk azt, hogy a szükséges fejlesztés augusztusban biztosan elkészüljön, az alább szűk határidőket jelöltük ki:

Kérdőív kitöltésének határideje:

A jövő hét végéig, 2022. július 24-ig, kérjük töltsétek ki a kérdőívet és írjátok meg nekünk, hogy ti milyen problémákat/kezelendő feladatokat láttok.

Visszajelzés számotokra a KATA fejlesztésekről:

A beérkező válaszaitok alapján mi 2022. július 31-ig megírjuk nektek, hogy mi lesz az a megoldás, amelyet még augusztusban elérhetővé teszünk a rendszerben.

Új KATA fejlesztések elkészítése:

A fentiek alapján lefejlesztjük a funkciókat, amelyeket legkésőbb 2022. augusztus 22-től el fogtok érni, így lesz időtök arra, hogy a szükséges beállításokat megcsináljátok a szeptember elsejei határidőig.
Előre is nagyon köszönjük a segítségeteket és biztosak vagyunk abban, hogy közösen sikerül olyan megoldást/megoldásokat kidolgoznunk, amivel a lehető legjobban tudunk reagálni a kialakult helyzetre.
Üdvözlettel:
a MotiBro Csapata
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!