ÚJ KATA - új képességek - bemutató előtt

Kedves Partnerünk!

Az "ÚJ" KATA számos szigorítást vezet be 2022. szeptember elsejétől kezdődően, így többek között a KATA csak főállásban választható, valamint KATA-s vállalkozó csak magánszemélyeknek értékesíthet.

A változásokat az alábbi új képességek bevezetésével támogatjuk:

1. Új KATA-s számlázási integráció, e-nyugta kiállítás támogatására online bankkártyás értékesítés esetén

Mivel KATA-s vállalkozó a továbbiakban nem állíthat ki számlát céges vásárlók számára, amely szabály megszegése a KATA jogosultság elvesztését jelentheti, ezért a Motibro rendszerben egy új KATA-s számlázási fiókot hozunk létre ennek támogatására. Ennek használata során (feltétele, hogy a klubvezető előzőleg KATA-s számlázási fiókot állítson be a számlázási integrációknál) online bankkártyás vásárlásnál számla helyett e-nyugta kerül kiállításra. Így fogjuk biztosítani, hogy a vendég  tévedésből (vagy akár rosszhiszeműségből) se tudjon céges számlázási adatokat megadni (mondjuk név helyett cégnév adószámmal). 

Amennyiben a klub nem KATA-s számlázási fiókot integrál a klubvezetői fiókjában, akkor online bankkártyás értékesítéskor a rendszer az eddig megszokott módon, automatikusan állít ki számlát (mind magánszemélynek mind cégnek állítható ki számla).

Ez a fejlesztés 2022. augusztus 22-től lesz elérhető és minden online fizetési integráció kiegészítő csomaggal rendelkező ügyfelünk számára -további díjak nélkül- elérhető lesz.

Ezen új funkció bekapcsolásához a klubvezetőnek módosítani szükséges majd bizonyos beállításokat, amelyekről külön tájékoztató készül.

2. Több aktív számlázási integráció létrehozása

Egy Motibro előfizetéshez (klubhoz) több számlázási fiókot is lehet majd integrálni. Így párhuzamosan, egyszerre több cégből is számlázhatunk a nem online (Smart Jelenléti Ívről, vendég profiljából kezdeményezhető) értékesítések során. Ez a megoldás lehetővé teszi, többek között, hogy a klub "ÚJ" KATA-s oktatói a saját nevükben (egyéni vállalkozásuk nevében) tudjanak számlát kiállítani közvetlenül a vendégeknek. Természetesen a számlázási integrációk típusa itt sem kötött, így akár több, a klubhoz kötődő vállalkozás számlázása integrálható a MotiBro-ba. 

Az alap számlázási integrációt a klubvezetői fiókból lehet létrehozni, a továbbiakat pedig a megfelelő oktatói fiókokban.

Ez a fejlesztés 2022. augusztus 22-től lesz elérhető. Használatához PRO csomag ( https://get.motibro.com/arak/) előfizetése szükséges. Egy klubban a számlázási fiókok maximális száma az aktív oktatók számával egyezik meg.

Ezen új funkció bekapcsolásához a klubvezetőnek módosítani szükséges majd bizonyos beállításokat, amelyekről külön tájékoztató készül.


A következő fejlesztés opcionális, akkor valósul meg, ha kellő érdeklődés jelentkezik a részetekről (részletek lentebb):

3. Több aktív online fizetési integráció létrehozása 

Az egyes bérlettípusoknál beállítható lesz, hogy azok online megvásárlása esetén a fizetés automatikusan melyik - előzetesen létrehozott - fizetési integrációval (és ehhez kapcsolódó számlázó integrációval) történjen. Ezzel a megoldással biztosítható lesz, hogy az online bevételeket a klub -saját döntése szerint- ahhoz az oktatóhoz terelje akinél az adott online vásárolt bérletet a vendég fel fogja használni. 

Példa:
Amennyiben a vendég a fiókjában jógabérletét veszi meg online bankkártyás vásárlással, akkor a rendszer a klub nevében állít ki számlát és a klub online fizetési integrációjára történik a bankkártyás fizetés, míg a "workshop/tábor" bérlet értékesítése egy másik cég/oktató nevében állít ki számlát a rendszer és a másik cég/oktató online fizetési integrációjára történik a bankkártyás fizetés.  

A szolgáltatás árazása: 

Minden további online fizetési integráció díjszabása megegyezik az alap online fizetési integráció árával: havi 3eFt+áfa/hó, éves díjfizetés esetén 30eFt+áfa/év.

Ezt a fejlesztést csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha kellő érdeklődést látunk a részetekről! 

Ha 2022. augusztus 31-ig legalább 10 ilyen további éves online fizetési integrációra történik megrendelés (ennek díja a fentiek alapján 30eFt+áfa/év), akkor legkésőbb 2022. október 30-tól elérhető lesz ez a megoldás is a Motibro-ban.

Amennyiben érdekel ez a fejlesztés, kérjük megrendelésed 2022. augusztus 31-ig a support@motibro.com-ra küldd meg nekünk!

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!