Eladtam bérletet a vendégnek mégis azt látom, hogy az óra nincs fizetve

Amennyiben a vendégnek történt bérletértékesítés és azt követően mégis azt látjuk, hogy adott óra jelenléti ívén tartozást mutat a rendszer vagy az adott óta nincs kifizetve jelzést látjuk, akkor az alábbi feltétel valamelyike nem teljesül:

Vásárolt egyáltalán a vendég bérletet?

A vendég profiljának bérlet részében tudjuk ezt áttekinteni.

Az adott foglalkozás óratípusára érvényes a bérlet?

Az adott foglalkozás óratípusát (kurzus vagy tanfolyam) a klubvezetői fiók Főoldalán lévő órarendben az adott órára jobb klikkel kattintva majd óra szerkesztése menüpontra kattintva érjük el. Az óra szerkesztése oldalon a kurzus (vagy tanfolyam) felirat alatt találjuk az óra kurzusát / tanfolyamát.

Az adott bérletnek olyan beállításokkal kell rendelkeznie, hogy az adott foglalkozás óratípusára felhasználható legyen. Ezt az erőforrásaim / bérletek oldalon az adott bérlet szerkesztésénél tudjuk visszakeresni. Ha ott nem szerepel a foglalkozás óratípusa (kurzusa), akkor az adott foglakozásra az a bérlet nem használható fel.

Az adott foglalkozás a bérlet érvényességi időtartamába esik?

A bérlet akkor használható fel az adott foglalkozásra, ha a foglalkozás ideje a bérlet kezdő érvényességi napja és a bérlet lejáratának napja közé esik, beleértve a kezdődátumot és a lejáratot. Az ezt megelőző napok illetve a bérlet lejáratát követő napokra eső felhasználást a rendszer csak úgy támogatja, ha a bérlet kezdő érvényességét vagy lejáratát manuálisan módosítjuk. Ezt az adott vendég profiljában a Bérletek résznél tehetjük meg. Keressük meg az adott bérletet a felsorolásban és a kezdő /lejárati dátumra kattintva tudjuk módosítani az adatokat.

Az adott bérleten van még szabad alkalom?

Adott bérlet akkor használható fel egy foglalkozásra, ha a bérleten van még felhasználható alkalom. Ezt azt jelenti, hogy 

  • más foglalkozásokra nem használták fel jelenlét miatt 
  • illetve olyan óratípusra, ahol a bejelentkezés önmagában már tartozást keletkeztet,
  • valamint olyan óratípusra, ahol a bejelentkezéssel együtt egy alkalom a bérletből zárolásra kerül.

Adott bérlet felhasználási állapotát a vendég profiljának bérlet részében tudjuk áttekinteni. Itt meg fogjuk találni a hátralévő alkalmak számát, illetve az eddig felhasználásokat is. 

Pillanatnyi / gyors áttekintésként az adott foglalkozás Smart Jelenléti Ívén is meg fogjuk találni az adott órára érvényes bérlet esetében hány alkalom van még hátra (DE csak abban az esetben mutatja, ha a bérlet érvényes az adott óratípusra és az érvényességi időtartamába esik a foglalkozás, illetve a bérleten van még szabad alkalom).

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!