Motibro Klubportál, újdonság 2023. szeptember

Örömmel jelentjük be, hogy a Motibro csapata egy hiánypótló új funkciót vezet be, amely az online ügyfélszerzést fogja lényegesen megkönnyíteni. Szeretnél egyedi, magával ragadó és hatékony online portált? Akkor készülj fel, mert itt a Motibro Klubportál!


Mi is ez pontosan?


Képzeld el úgy, mint egy exkluzív, online fogadótér, ahol bemutathatod magadat, a csapatodat, és ahol az érdeklődők könnyedén foglalhatnak helyet foglalkozásaidra - sőt, jegyet is vásárolhatnak!


Miért fogod imádni a Motibro Klubportált?


Pofonegyszerű tartalomkészítés: 

Nincs szükség külső webfejlesztőre vagy designerre. Azonnal látod a változásokat, és csak egy kattintás az egész – legyen az új oldal létrehozása vagy a legfrissebb órarend megjelenítése.


Saját arculattal a saját stílusodban:

Itt az idő, hogy a saját színeid ragyogjanak! Személyre szabhatod az oldal kinézetét, és még az URL is tükrözni fogja a klubod nevét.


Variálhatóság: 

Legyen az egy kép, videó, vagy szöveg – te döntesz arról, mi hol legyen. Készíthetsz egyedi aloldalakat is, legyen az egy különleges szolgáltatás, oktató vagy akár egy promóciós esemény bemutatása.


Forgalomgenerálás? Már most!: 

Minden oldalhoz készíthetsz előre megosztási linket, így te és vendégeid könnyedén terelhetnek látogatókat az oldalra. Ráadásul, ha hatékonyabbá szeretnéd tenni a marketingedet, segítünk! A Facebook pixel és CAPI integrációval (2023. októbertől) gond nélkül tudsz majd hirdetni.


Mikor vághatsz bele?


Jegyezd fel a dátumot: 2023. augusztus 29.! A Motibro Klubportál minden klub számára elérhető lesz*.


Ne maradj le a legújabb digitális klubélményről, amelyet a Motibro kínál! Várjuk, hogy együtt alkossunk valami igazán nagyszerűt! 


*kivéve a 2021. szeptember előtti vendégfiókot használó klubok.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!