Hogyan kérhetek online konzultációt? Hogyan tudok csatlakozni az online konzultációhoz?


Havonta egy alkalommal egy 15 perces konzultációt tudunk biztosítani TEAM és PRO ügyfeleink számára.

Belépés a Motibro Consulting tanulói fiókodba

Online konzultáció kéréséhez válts a Motibro Consulting szolgáltatónál lévő tanulói profilodra. Ennek eléréséhez a klubvezetői profilod jobb felső sarkában a “Felhasználó váltás” gombra kattintva a lenyíló menüben válaszd a Motibro Consulting tanulói fiók “Bejelentkezés tanulóként” lehetőséget.

Konzultációs időpont kiválasztása

Az így megjelenő Motibro Consulting fiókodban tudsz bejelentkezni konzultációra. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, majd a “Bejelentkezés” gombra kattintva a rendszer menti is a bejelentkezésed. A konzultáció időpontját el is mentheted a Google Naptáradba, így biztosan nem fogod elfelejteni.

A bejelentkezésről a Motibro rendszer e-mail megerősítést is küld, melyben részletes tájékoztatást kapsz az előkészületi teendőidről.

Csatlakozás a konzultációhoz

A konzultációval kapcsolatos részleteket a Motibro Consulting fiókodban a “Foglalásaim” menüpontban az órára vagy a “Részletek” gombra kattintva érheted el.

Itt tudsz majd csatlakozni a híváshoz is. A visszaszámláló gomb mutatja, hogy mennyi idő van hátra a konzultációig, a “Csatlakozás” gomb pedig azonnal megjelenik, amint elérkezik a kezdés időpontja, erre kattintva be is tudsz lépni a hívásba.


Amennyiben mégsem alkalmas számodra az időpont, a konzultáció kezdetéig bármikor kijelentkezhetsz a “Kijelentkezés” gombra kattintva.

Konzultációval kapcsolatos előzetes kéréseink:

  • Kérjük, hogy a szűk időkeret miatt pontosan érkezz a megadott időpontban. 
  • Legfeljebb 5 perces késést tudunk elfogadni, amennyiben ennél később érkezel, sajnos az adott hónapban már nem tudjuk biztosítani számodra a konzultációt.
  • A konzultáció a Zoom kommunikációs platformon keresztül lesz megtartva. A problémamentes csatlakozás érdekében időben telepítsd az alkalmazást az eszközödre (ennek elérési linkjét a visszaigazoló e-mailben találod). 
  • Kérjük, gondoskodj stabil internetkapcsolatról.
  • A kezdés előtt mindenképp nyisd meg a Zoom alkalmazást és a jobb felső sarokban a profilodra kattintva a lenyíló menüben a “Settings” lehetőséget választva az “Audio” beállításainál ellenőrizd a hangszóród és a mikrofonod, hogy elkerüljük az esetleges technikai problémákat, amik időveszteséget eredményezhetnek. Nagyon köszönjük megértésedet!

Hogyan készüljek fel a konzultációra?

Írd fel előre a kérdéseidet, hogy a konzultáción gördülékenyen folyhasson a kommunikáció. 

A konzultáció a Zoom kommunikációs platformon keresztül fog történni, így ne felejtsd el időben telepíteni az alkalmazást (ennek elérési linkjét a konzultációra való bejelentkezésről küldött visszaigazoló e-mailben találod).

A kezdés előtt mindenképp nyisd meg a Zoom alkalmazást és a jobb felső sarokban a profilodra kattintva a lenyíló menüben a “Settings” lehetőséget választva az “Audio” beállításainál ellenőrizd a hangszóród és a mikrofonod, hogy elkerüljük az esetleges technikai problémákat, amik időveszteséget eredményezhetnek.

Kérjük, hogy gondoskodj stabil internetkapcsolatról és pontosan érkezz a megadott időpontban.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!