Órai jegyzetek, óratervek létrehozása

Órai jegyzetek gyors hozzáadása a jelenléti ívről


A jelenléti íven a hamburger menüre kattintva a legördülő menüben az “Órai jegyzetek” lehetőséget választva lehetőség van jegyzeteket készíteni, ezek az adott órával kapcsolatos szöveges megjegyzések lehetnek.

Az oktatói publikus jegyzetek minden vendég számára elérhetőek lesznek, míg az oktatói privát jegyzetek csak az oktatók számára.

Jcll7kUg6y9iRGtbZVK3yS0mOrdvDX4usUCvnNKYXNqseSMfsfB8e7t9HWUcUyS8jiUTNzGAH6WqzLI9WvCGcP2Y_GiSoao_N4JMTaNVhPzdRwes87F8hPIMGqFzKYVGDkBqLFR06MHvPY7E8bj8fUs


Jegyzetek csak az órán részt vett vendégeknek


Van lehetőség csak az órán részt vett vendégek számára is jegyzeteket készíteni.

Ezt az órarendben az órára jobb klikkel kattintva a “Bejelentkezések” lehetőséget választva lehet megtenni. A megjelenő oldalon a “Jegyzetek, külső látogatók” gombra kattintva a lenyíló lapon lehet hozzáadni csak résztvevőknek szóló jegyzetet. 


Hol érik el a vendégek a jegyzeteket?


Az oktatói publikus jegyzetek mindenki számára elérhetőek, így a vendégek már a bejelentkezéskor is látni fogják az előzetesen hozzáadott publikus jegyzeteket.


A csak résztvevők számára hozzáadott jegyzetek a vendégek fiókjában az “Aktivitás” menüben a megfelelő óránál a “Részletek” gombra kattintva fognak megjelenni a részvétel rögzítését követően.


Jegyzetek, Edzéstervek/Óratervek nyomon követése 


Az órai jegyzeteket és edzésterveket/óraterveket a klubvezetői fiókban a “Kurzusok” , “Edzéstervek/Óratervek lekérdezése” menüpontban van lehetőség nyomon követni, letölteni. Ehhez add meg az időszakot és válaszd ki a megfelelő kurzusokat, majd kattints az “Órai jegyzetek lekérdezése” gombra.

A lekérdezett adatokat excel fájlként is letöltheted a “Tervező excel file letöltése” gombra kattintva.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!