Email értesítők szerkesztése ÚJDONSÁGOK 2024. május

Örömmel jelentjük be a Motibro rendszer legújabb frissítéseit, amelyek egyszerre teszik könnyebbé a klubvezetők/oktatók napi munkáját, és új lehetőségeket is kínálnak a vendégek személyre szabott kiszolgálására. Fedezd fel velünk az újdonságokat, amelyekkel még hatékonyabbá teheted klubod működését!


1. Automatizált kommunikációs szolgáltatások

A Motibro rendszerének új frissítése lehetővé teszi, hogy a kommunikációs folyamatokat teljes mértékben automatizáld:


Személyre szabhatóság:

Mostantól a rendszer által automatikusan generált értesítések szövegét és felépítését a klubvezetők saját igényeik szerint módosíthatják, beleértve a várólistáról és be/kijelentkezésről szóló értesítéseket is.

Bővebben: https://help.motibro.com/category/68-automatizaciok


Új automatizációk:

A személyre szabhatóság mellett három új automatizációval is bővítettük a lehetőségeket, amelyek tovább növelik az ügyfélkapcsolatok hatékonyságát:


2. Online fizetési integrációk - tudásanyag videó

Új videós tudásanyagokkal segítünk neked az online fizetési folyamatok, mint a Stripe és Barion integrációjának beállításában. A lépésről lépésre haladó videók minden részletre kiterjednek, így könnyedén elindíthatod a fizetési opciókat a Motibro rendszeren keresztül.

Bővebben: https://help.motibro.com/category/366-online-fizetesi-integracio---barion és

https://help.motibro.com/category/367-online-fizetesi-integracio---stripe


3. Új klubportál szerkesztő funkció

A klubportál szerkesztőjében mostantól külön hero képet hozhatsz létre, ami kifejezetten a mobilnézetet célozza meg. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy klubod online arculata minden eszközön tökéletesen jelenjen meg.



Köszönjük, hogy velünk tartasz a Motibro közösségében, és folyamatosan támogatsz minket, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújthassunk!


Bátran keress bennünket, ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed lenne az új funkciókkal kapcsolatosan!

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!