function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-XXPMQ7RKBH');

Számlázz.hu integráció, ÚJDONSÁG 2024. június

Örömmel jelentjük be, hogy 2024 júniusától a Motibro rendszer új funkcióval bővült: a Számlázz.hu számlázó integrációval. Az új fejlesztés révén már nem csak a Billingo-val, hanem a Számlázz.hu számlázó rendszerrel is automatizálhatod a számlázási folyamatokat.



Mit nyújt a Számlázz.hu integráció?

Automatikus számlázás: Bérletek értékesítésekor a rendszer automatikusan kiállítja az e-számlát, amelyet a Számlázz.hu számlázó rendszer kezel.

Az integráció mind személyes, mind online bérletértékesítés esetén támogatja a számlázást, rugalmas megoldást kínálva minden értékesítési helyzetre.


Hogyan működik a számlázás?


  1. Személyes bérletértékesítés:
    • A Smart Jelenléti Ívről vagy a vendég adatlapjáról történő bérletértékesítés során választható, hogy a rendszer kiállítson-e számlát.
    • KATA-s vállalkozók esetében csak magánszemély részére állítható ki számla, ilyenkor az adószámot nem lehet megadni, így elkerülhető a téves számlakiállítás.
  2. Online bérletértékesítés:
    • Az online fizetési integráció bekapcsolása esetén a vásárláskor automatikusan kiállításra kerül a számla.
    • Normál számlázási integrációval a vendégeid magánszemély vagy céges számlát is kérhetnek.
    • KATA-s vállalkozók esetében csak magánszemély adatai kérhetők be, adószám nélkül.

Hogyan segíti az integráció a felhasználók mindennapjait?


  • Egyszerű ügyintézés: Az összes számla egy helyen elérhető az "Integrációk" / "Kibocsátott bizonylatok" menüpont alatt. Ezenkívül a vendég profilján a "Bérletek" aloldalon a bérlet adatainál is letölthető a kiállított számla.
  • Automatikus értesítések: Vendégeid a bérletértékesítés visszaigazoló emailjében automatikusan megkapják a számlát is letölthető formában. Illetve a felhasználói fiókjukban a "Bérleteim" aloldalon is megtalálják számláikat.
  • Számlák időben és pontosan: A rendszer automatikusan kezeli a számlázást, így elkerülhetők az emberi hibák és a számlák mindig időben készülnek el.
  • Sztornó számla: a bérlet törlésével a sztornó számla is automatikusan kiállításra kerül.

A Számlázz.hu integráció minden Motibro előfizetői csomagban elérhető. 

A Számlázz.hu integráció működéséhez elő kell fizetned a Számlázz.hu Számla Agent kiegészítő szolgáltatására. Ez egy használat alapú szolgáltatás, bármelyik Számlázz.hu előfizetői csomaghoz választhatod majd (figyelj arra, hogy az ingyenes alapcsomagban nincs lehetőség e-számla készítésére, így ha ezt a csomagot választanád, akkor minden számlát külön ki kell majd nyomtatni is). 


A Számlázz.hu integráció beállításának lépéseiről itt találsz részletes leírásokat.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!