A MotiBro Ajánlási Program működése

A MotiBro Ajánlási Programmal jelentősen, akár nullára is csökkentheted az előfizetési díjadat, ehhez csupán csak javasolnod kell a MotiBro-t üzleti partnereidnek.

 

Ajánld a MotiBro-t és háromszorosan jól jársz!

1. Minden egyes, ajánlásod alapján érkező új előfizetés után az ajánlott partner előfizetési díjának 15%-át automatikusan jóváírjuk számodra amíg az ismerősöd nálunk marad, de legfeljebb 12 hónapig. Az ajánlásokkal szerzett kedvezményeket természetesen halmozhatod.

 

2. Ismerősöd ajánlásodnak köszönhetően saját maga is kedvezménnyel tudja elkezdeni használni a MotiBro-t: az első 3 hónapban havi 33%-kal csökkentett díjjal veheti igénybe a MotiBro szolgáltatásait.

 

3. Nemcsak anyagi vonzata az ajánlásodnak, mert segíteni tudsz ismerőseidnek, hogy őket is könnyebben érjék el ügyfeleik és kevesebb idejük menjen el az ismétlődő ügyviteli feladatokkal. Boldogabbá, hálássá tudod tenni őket.

 

Az Ajánlás menete

1. lépés:

Küldd el az ismerősödnek a saját egyedi ajánlói linkedet. Az egyedi ajánlási weblinked alapján tudjuk az általad ajánlott ismerősödet majd hozzád kötni, ami elengedhetetlen az ajánlási jutalék elszámolásához. 

 

2. lépés:

Ismerősöd megnyitja és az ajánlói weboldalon beregisztrál ingyenes konzultációra. Fontos, hogy ismerősöd a te egyedi linkedet nyissa meg és azon az oldalon regisztráljon demóra: csaj ezáltal lesz ő is jogosult a kedvezményére.

3. lépés:
Ha fizetős ügyfelünkké válik a referáltad, akkor automatikusan jóváírjuk mind az ajánlónak, mind az ajánlottnak a kedvezményt a következő számláján.

 

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!