5) Tájékoztasd a vendégeidet

5.1. Most már szétkürtölheted vendégeidnek
(és szüleiknek, ha gyerekcsoportjaid is vannak), hogy olyan rendszert vezetsz be, amelyben egy kattintással jelentkezhetnek be vagy ki online, amelyben nyomon követhetik a bérleteiket és a látogatott óráikat, és akár mozgásnaplót is vezethetnek maguknak.

  • Tudasd velük, hogy a rendszerben való regisztráció után kapnak majd egy meghívó e-mailt, amelyben egy gomb segítségével megerősíthetik regisztrációjukat, és be is léphetnek saját MotiBro fiókjukba egy tetszőleges jelszó megadása után.
  • Készítettünk nektek egy olyan tájékoztató sablont, amelyet felhasználhatsz, kiegészíthetsz a stúdiód sajátosságainak megfelelően, így egyszerűen átathatod a szükséges információkat a MotiBro-ról. A dokumentumot el is küldheted a vendégeknek e-mailben, és ki is függesztheted a stúdióban.
  • Írd bele a tájékoztatóba, hogy mikor fogják megkapni a meghívó leveleket, és azok milyen e-mail-címről érkeznek majd.
  • Ezt a tájékoztatót természetesen a már meglévő tájékoztatási csatornáidon tedd meg (pl. saját hírlevél, tedd ki az fb oldaladra (akár sticky notes-ként) és  a stúdióban lévő tájékoztatók közé is). 

 

5.2. Órára való bejelentkezések a rendszer élesítése előtt  
Azt javasoljuk, hogy a MotiBro élesítése előtt 2 héttel már csak az indulás napjáig lehessen órára jelentkezni, az indulás utáni időpontokra már csak a MotiBro-ban jelentkezhessenek be. Így elősegíthető a sima átállás, megelőzhető a foglalások duplikálása vagy összekavarodása.

FONTOS: Ha más foglalási rendszerről álltok át a MotiBro-ra, párhuzamosan ne fusson a két rendszer, mert sok kalamajkát okozhat, főleg a bejelentkezések terén!

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!