Nyilvános órarend megjelenítése a klub saját (Wordpress) weboldalán

  1. A MotiBro nyilvános órarendje iframe-ként illeszthető be a weboldalba. Ehhez telepíteni kell egy olyan bővítményt, amely lehetővé teszi iframe-ek beillesztését Wordpress oldalakba. Ehhez kattintsunk a bal oldali menüben a „Bővítmények” -> „Új hozzáadása” gombra.

mceclip2.png

 

2. A „Bővítmények hozzáadása” oldalon a keresőben keressünk rá az „iframe” szóra.

mceclip3.png

3. A találatok között keressük ki az „iframe” nevű bővítményt és kattintsunk a „Telepítés most” gombra a bővítmény telepítéséhez.

mceclip4.png

4. Miután a bővítmény telepítése megtörtént a következő oldal jelenik meg. Kattintsunk a „Bővítmény bekapcsolása” gombra a bővítmény bekapcsolásához.

mceclip5.png

 

5. A klubvezetői profilban menjünk az Erőforrásaim / Beállítások aloldalra. Itt görgessünk le az Órafoglaló widget (beépülő órarend) részhez és másoljuk ki a Beépülő órarend linkje részt (kattintsunk a link melletti vágólapra másolás gombra).

Ezt követően kezdjük el annak a weboldalnak a szerkesztését, amelybe a nyilvános órarendet be szeretnénk illeszteni. Váltsunk át HTML nézetre és a kívánt helyre illesszük be az alábbi kódot:

[iframe src="https://www.motibro.com/visitors/reservation_widget?operator=............" width="100%" height="1000"]

           

Az aláhúzott pirossal jelölt rész az adott stúdió nyilvános órarendjének linkje, azt a vágólapról másoljuk be (Ctrl + V gomb kombinációja).


Figyelem: a fenti link csak demonstrációs célzattal került bemutatásra, minden klubnál a saját linket szükséges beilleszteni!!!

 

 

 

mceclip6.png

 

Az oldal mentését követően az órarend már meg is jelenik a kívánt oldalon!

 

 

 

 

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!