Hogyan tudják az új tanítványok magukat regisztrálni a rendszerbe?

Klubvezetői döntés, hogy lehetővé tesszük-e, hogy teljesen ismeretlen érdeklődők regisztrálhassák magukat a klub MotiBro rendszerébe, illetve akár egyúttal be is jelentkezhessenek valamely erre a célra megnyitott kurzusra, kurzusokra.

Amennyiben az ismeretlenek bejelentkezését vagy regisztrációját szeretné a klubvezető lehetővé tenni, úgy a klubvezetői menüben található Erőforrásaim / beállítások menüpont felületét nyissuk meg.

Itt lefelé görgetve keressük meg az „Órafoglaló widget (beépülő órarend)” feliratot, és ott két linket találunk.

widget_2_pip_val.png

A felső linket be tudjuk illeszteni a klub saját honlapjába (lásd erről külön írásunkat), és ezen keresztül be tudnak a meglévő tanítványok és az ismeretlen érdeklődők is jelentkezni órára.

Az alsó linket, ha például egy hírlevélben kiküldjük egy címlistára, akkor arra kattintva be tudják regisztrálni magukat a klub MotiBro rendszerébe az érdeklődők.

Amennyiben egy ismeretlen érdeklődő próbál a fenti linkek segítségével jelentkezni, úgy a rendszer bekéri az alapvető adatait: nevét, email címét, telefonszámát, és így már meg fog jelenni tanítványként a klub MotiBro rendszerében, látható lesz a jelenléti íven, illetve a Sportolóim listában is.

Ettől az előzetes regisztrációtól /bejelentkezéstől függetlenül természetesen, amikor először fizikailag is megjelenik az új tanítvány az edzés helyszínén, érdemes alaposan kikérdezni a szokott módon, hogy kiderüljön, neki való-e a klubnál igénybe vehető edzés, illetve vállalja-e a felelősséget az ottani aktivitásáért, jóváhagyja-e a klub adatkezelését stb.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!