Sportolói lista: okos tagnyilvántartás bemutatása és személyre szabása

A Sportolóim lista az összes sportolót/tanítványt/vendéget és szülőket tartalmazó lista, amely magában foglalja a sportoló személyes és aktivitásával kapcsolatos alapadatokat, valamint a klubvezető által létrehozott egyéni mezőket (lásd cikk) is. A Sportolók / Sportolóim oldalon érhető el.

  

A lista első oszlopában lévő nevekre kattintva azonnal elérhető az adott sportoló profilja, ahol az alapadatait tudjuk módosítani.

 mceclip0.png

 

A lista teljes egésze vagy előre kijelölt sorait egy gombnyomásra le tudjuk menteni excelben is. Ehhez jelöljük ki a megfelelő sorokat (sor eleji kijelölőnégyzetek), majd a jobb felső sarokban lévő excel gomb megnyomását követően az excel formátum előáll.

 

A Sportolói lista saját igényeink szerint magunkra szabható:

 A lista jobb felső sarkában lévő Oszlopok gombra kattintva be tudjuk állítani, hogy milyen adatok jelenjenek meg a listában az egyes sportolókról, milyen sorrendben. Utóbbihoz csak annyit kell tennünk, hogy a már kiválasztott oszlopértékeket a megnevezés előtti 3 vízszintes vonalat jelző ikonnál hosszan rákattintva a megfelelő helyre átmozgatjuk.

mceclip3.png

 

 

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!