Miért érdemes az edzőnek használnia a MotiBro-t?

Az edzőknek (oktatóknak) nem feltétlenül szükséges használniuk a rendszert, még akkor sem, ha a klubvezető és a tanítványok használják. Egy recepciós vagy egy állandóan a teremben tartózkodó klubvezető is el tudja látni a szükséges feladatokat, az edzők bevonása nélkül.

Ez ugyanakkor nem azt jelenti, hogy ne nyernének az edzők a rendszer használatával, sőt!

Egyrészt személyesebb kapcsolatot tudnak felépíteni a tanítványokkal nagyon gyorsan, akkor is ha új vagy ha régen nem látott tanítványról van szó.

A jelenléti íven az archoz tudják kapcsolni a nevet, így memóriagyakorlatok nélkül is néven tudnak szólítani egy a terembe belépő rég nem látott vagy új tanítványt, feltéve, hogy az illetve bejelentkezett az órára.

Másrészt a jelenléti íven látható kis naptár ikonok segítségével követhető, hogy az elmúlt hetekben mennyire volt aktív a tanítvány, azaz volt-e az adott héten legalább egy edzésen a klubban (zöld naptár) vagy teljesen kihagyta azt a hetet (piros naptár ikon).

Szintén kulcskérdés a jelenléti íven található megjegyzés rovat, ahol a minőségi edzésmunkához szükséges alapvető egészségügyi vagy preferenciákra vonatkozó információkat rögzíthetik az oktatók, úgy, hogy a tanítványok ezt nem látják. Nem kell tehát észben tartania az oktatónak, hogy melyik tanítványnak milyen speciális adottsága vagy kérése van / szokott lenni az edzésekkel kapcsolatosan.

edz_nek__rdemes.png

Mindez a fent leírt személyes kapcsolat a lemorzsolódást csökkenti így az oktatónak nagyobb létszámú vendégköre marad, hosszabb ideig!

Emellett egyes kurzusoknál lehet jelentősége, hogy a bejelentkezett konkrét személyeket látva tud készülni az edző, hogy pontosan mit hogyan fognak gyakorolni az edzésen, figyelembe véve az adott órára várható konkrét vendégeket.

A SMART Jelenléti Ív részletes bemutatója itt érhető el.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!