Mikor érdemes szülőt felvenni a sportoló gyermek mellé a rendszerbe?

Amennyiben kiskorúak járnak edzésre (órára) a terembe, gyakori, hogy nekik nincs email címük, amin keresztül a klub tudna velük kommunikálni, illetve nem is elvárható (sem jogilag, sem praktikus szempontból), hogy őket mint felelős döntéshozót tekintse a klub, illetve a MotiBro rendszer.

Ilyen esetekben a gyermek egyik vagy másik szülőjével érdemes közvetlenül kommunikálni, illetve neki hozzáférést biztosítani a MotiBro használatához a gyermek edzésre járásával kapcsolatosan (is).

Amennyiben egy adott gyermekhez egy szülő tartozik a rendszerben, és a másik szülő nem kívánja külön felhasználóként követni a gyermek aktivitását, továbbá a szülőnek nem jár legalább két gyermeke a terembe, akkor a legegyszerűbb a gyermek adatai között a szülő email címét megadni a kommunikációhoz.

Amennyiben egy szülőnek több gyermeke jár a terembe vagy egy gyermek aktivitását két vagy több szülő/rokon szeretné követni, külön-külön hozzáféréssel, erre a MotiBro precíz megoldást nyújt. Erről lásd külön írásunkat.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!