Egy adott nap összes órájának lemondása / törlése

Amennyiben egy jövőbeli ünnepnap, szabadságolás, vis maior esemény miatt egy teljes nap összes óráját le kell mondanunk, illetve törölni szeretnénk, akkor azt az alábbiak szerint tudjuk megtenni:

 

  1.  Klubvezetői profilban a Főoldal menüjét válasszuk ki.
  2. Az órarendben navigáljunk arra a napra, amely esetében az összes adott napi órát le szeretnénk mondani/törölni.
  3. Az adott nap bármely órájánál kattintsunk jobb klikkel, és a megjelenő menüben válasszuk ki  Napi összes óra törlése menüpontot:
    mceclip0.png
  4. Ezt követően a MotiBro megjeleníti az adott nap összes óráját, bejelentkezők számát egy egyszerű ellenőrzés céljából egy önálló oldalon. Itt tudjuk beállítani, hogy a bejelentkezettek számára menjen-e külön email arról, hogy az adott napi óra elmarad.
    FIGYELEM:
    amennyiben egy órára volt bejelentkezés, akkor az lemondásra kerül (=az órarendben még látszik, de nem lehet bejelentkezni rá, és a bejelentkezések menüben látszik, hogy mely sportolók, vendégek jelentkeztek be az órára korábban).
    amennyiben egy órára nem volt bejelentkezés, akkor az törlésre kerül (=az órarendben a továbbiakban az adott napi óra majd nem lesz látható).
  5. A törlés /lemondás elkezdése előtt egy ellenőrző biztonsági kérdésre is választ kell adni, a véletlen óralemondások elkerülése miatt. Csak ezt követően lehet az adott napi összes óra lemondását megkezdeni.
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!