Sportolói szűrések: Egy adott időszakban elvesztett sportolók listája

Az alábbi szűrés arra szolgál, hogy egy korábban aktívan járó, de már lemorzsolódott sportolók listáját össze tudjuk állítani. 

Konkrétan: amennyiben arra vagyunk kíváncsiak, hogy kik azok a sportolók/vendégek/tanulók, akik utoljára minimum 30 napja nem voltak, de az azt megelőző 30 nap valamelyikén azonban részt vettek legalább egy órán, akkor:

1. Menjünk a Sportolóim menübe

2. Kattintsunk a Szűrés: nem mentett szűrés gombra, ezt követően kattintsunk a Vendég szűrések beállítása alatt található nem mentett szűrés feliratra:

És a lenyíló listából válasszuk ki az Óralátogatás utoljára 30-60 napja volt a klubban sort. Ekkor az alábbi szűrési feltételt fogjuk látni:

A szűrés gombra kattintva betöltődnek azon sportolók adatai, akik 30 napja nem jártak, de az azt megelőző 30 napban legalább egyszer részt vettek egy órán.

A 30 illetve 60 napos időkeret a szűrés beállításainál módosítható, így akár az is könnyen kilistázható, hogy kik azok, akik:

  • az elmúlt szezon végén jártak, (pl. szeptember elején így könnyen megkereshető az utoljára már csak májusban órákat látogató vendégek), 
  • elmaradtak egy nagyobb külső sokk hatására, de előtte még aktívan jártak (pl. a COVID lezárások előtti 1-2 hónapban még órára járó vendégek, akik azóta azonban nem jöttek vissza. 
  • A közelmúltban lemorzsolódó vendégek, akik mondjuk 2 hete nem voltak, de az azt megelőző 2 hétben pedig igen.

A fenti csoportképzés alapja csak annyi, hogy a lekérdezés időpontjához képest számoljuk ki magunknak azt az időkeretet (még utoljára volt (ez lesz a kisebb szám) és már volt (ez pedig a nagyobb szám), amelyre szeretnénk megnézni, hogy kiket és összesen hány sportoló/tanuló fejezte be az órára járást.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!