Megújuló PRO és TEAM csomagok 2023. szeptember

Örömmel értesítünk, hogy a visszajelzéseitek és a piaci trendek alapján új szolgáltatásokkal bővítjük kínálatunkat, hogy még hatékonyabban segíthessünk nektek online jelenlétetek erősítésében. Célunk, hogy vállalkozásod minél gyorsabban tudjon reagálni a változó kihívásokra és piaci igényekre.


Mit kínálunk neked szeptember elsejétől?



Motibro Klubportál: Online Ügyfélszerzés Támogatása: Képzeld el, hogy pillanatok alatt létre tudsz hozni egy hatékony landing oldalt, ami tele van személyre szabott tartalommal. Az új érdeklődők megszerzése még sosem volt ilyen egyszerű! Nézd meg rövid bemutató videónkat:




Automatizált Online Fizetés: Felejtsd el az időigényes, emberi munkával járó fizetési folyamatokat. Az online fizetési integráció segítségével az ügyfeleid 0-24-ben fizethetnek, te pedig akár fizetős workshopokat, külön programokat indíthatsz gond nélkül. Az eddig kiegészítő online fizetési integráció alapból a TEAM és PRO csomag része lesz, a korábbi online fizetési integrációs díj a továbbiakban nem kerül felszámításra.

Személyre szabható regisztráció: kötelezően megadandó egyedi információkat kérhetsz be a klubodba regisztrálóktól, hogy még inkább személyre szabott szolgáltatásokat tudj nyújtani.

Mikortól érhetőek el ezek a funkciók?

2023. szeptemberétől mind a TEAM, mind a PRO csomag tartalmazza ezeket az új szolgáltatásokat. Emellett kicsivel magasabb áron érhetőek majd el a csomagjaink, viszont tudod, hogy az érték, amit kapsz, messze meghaladja az árát!

A frissített árak a következők:
TEAM5:    13,9eFt+áfa/hó   
TEAM10:  19,9eFt+áfa/hó
TEAM15:   25,9eFt+áfa/hó
TEAM20:   31,9eFt+áfa/hó
PRO5:      19,9eFt+áfa/hó   
PRO10:     31,9eFt+áfa/hó   
PRO15:     43,9eFt+áfa/hó
PRO20:     55,9eFt+áfa/hó
PRO25:     64,9eFt+áfa/hó
PRO30:     73,9eFt+áfa/hó
Éves előfizetés esetén: 2 hónapnyi díjmegtakarítás

2023. utolsó negyedévében tovább fogjuk bővíteni Motibro-t új ügyfélszerzési képességek elindításával:
fb hirdetési integráció beépítése: nemcsak organikusan, hanem facebook hirdetésekkel is tudsz majd új érdeklődőket bevonzani a klubportálra, akár egy eseményedre.
self-service regisztráció tanfolyamokra: vendégeid közvetlenül tudnak majd az újonnan induló tanfolyamokra saját maguk beregisztrálni, akár gyermeküket is.

Ahogyan a technológia és az üzleti világ folyamatosan fejlődik, mi is a változások előtt szeretnénk maradni, olyan innovációkkal, amelyek nem csak kényelmet, hanem valódi értéket is hoznak ügyfeleink számára.

Reméljük, hogy az új szolgáltatásaink hozzájárulnak vállalkozásod növekedéséhez és sikeréhez. Várjuk visszajelzéseidet és észrevételeidet!


Köszönjük, hogy velünk tartasz!

Üdvözlettel,
Huncsik Péter
a Motibro csapata nevében
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!