Kuponok és ingyenes kurzusok, ÚJDONSÁGOK 2024. január

Örömmel értesítünk, hogy 2024 januárjától a MotiBro rendszert sokak által várt két új funkcióval bővítjük. Már kuponokat és ingyenes kurzusokat is létrehozhatsz! Ez nemcsak új ügyfelek bevonzásában, de meglévő ügyfeleiddel való kapcsolatod elmélyítésében is segítségedre lesz.


Mit is jelent ez pontosan?


Kupon

A kupon egy szelvény, amely kedvezményes bérletvásárlás lehetőségét biztosítja vendégeidnek. A kuponok elkészítéséhez létrehoztunk egy új fület az Erőforrásaim menüben.

Kétféle kupontípus van:

  • Minden előfizető csomagban elérhető az Új vendég kupon, mely csak új vendégek számára biztosít kedvezményt a vásárláshoz.
  • PRO csomagban elérhető a PRO kupon is, mely segítségével bármely vendégedet megajándékozhatod a kedvezménnyel.

A kuponokról egy rövid bemutató videót és részletes leírást itt találsz.



Ingyenes kurzus

Az ingyenes kurzusok eseményeire a Motibro rendszer nem számol el fizetési kötelezettséget, nem von le alkalmat a bérletből és nem mutat a későbbiekben sem kifizetetlen óra állapotot. Ingyenes kurzusokat is a Kurzusaim menüpont alatt tudsz létrehozni, csak egy új kapcsolót kell ehhez módosítani a kurzus beállításai között.

Az ingyenes óra funkciót bemutató videót és részletes leírást itt találsz.


Hogyan segít ez az ügyfélszerzésben?


A kuponrendszer bevezetésével kedvezményes első vásárlással csábíthatsz új vendégeket.

Az ingyenes kurzusok segítségével számos ingyenes eseményt hirdethetsz meg az órarendben. Ingyenes workshopokat, nyílt napokat, bemutató órákat, közös kirándulásokat szervezve közelebb kerülhetsz meglévő vagy leendő ügyfeleidhez.


Mikortól érhető el?


Az új funkciók 2024. január 30-tól már elérhetőek.


Bízunk benne, hogy újításunk számodra is hasznos lesz! Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed lenne az új funkciókkal kapcsolatban, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, kíváncsian várjuk visszajelzésedet.


Köszönjük, hogy velünk tartasz!

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!