A vendég nem fogadta el hogy emailt küldhessünk neki. Ezt utólag lehet módosítani?


1. A vendég nem fogadta el hogy emailt küldhessünk neki. Ezt utólag lehet módosítani?


Az üzenetek fogadását a vendég utólag is engedélyezheti. Ezt a saját Motibro fiókjában állíthatja be a "Profil" főmenüben az "Értesítések" menüpont alatt. Ehhez a "Kérem, ne küldjenek számomra emaileket!" szöveg melletti kis jelölőnégyzetből szükséges eltávolítania a pipát.


2. Mikor fogadhatja a vendég az emaileket?


A vendég csak azután fogadhatja az emaileket, ha

    • már részt vett legalább egy órán, és
    • a saját Motibro fiókjában a "Profil" főmenüben az "Értesítések" menüpont alatt "Kérem, ne küldjenek számomra emaileket!" szöveg melletti kis jelölőnégyzet nincs bepipálva:

A vendég nem fogadhat emaileket, ha

    • még nem vett részt egyetlen órán sem, vagy
    • a "Kérem, ne küldjenek számomra emaileket!" szöveg melletti kis jelölőnégyzet be van pipálva:


Kivételek a letiltás alól:

A letiltás alól Kivételt képeznek az alábbi specifikus üzenetküldési esetek. Ezekben az esetekben azok is megkapják az üzenetet, akik ezt a saját fiókjukban letiltották:

  1. Egy adott órára bejelentkezőknek küldött üzenet. Ez arra szolgál, hogy mindig legyen egy SOS elérés adott óra bejelentkezőihez sürgős/fontos esetekben. Számukra a következő módon lehet üzenetet küldeni: az órarendben az adott óra jelenléti ívén a hamburger menüre kattintva lenyíló menüben válaszd a "Bejelentkezők" lehetőséget, majd a megjelenő oldalon kattints az "Üzenet küldése a bejelentkezőknek" gombra.
  2. Emlékeztető ki nem fizetett órákról. Tartozások esetén a "Kintlevőségek" főmenü "Kintlevőségek sportolónként" menüpont alatt az "Emlékeztető küldése" gombra kattintva lehetséges minden tartozó számára üzenetet küldeni.
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!