Vendégem szeretné letiltani az email üzenetek fogadását. Hogyan tudja ezt megtenni?

A vendégnek lehetősége van a Motibro rendszerén keresztül kapott email üzenetek fogadását letiltani. Ehhez lépjen be a saját Motibro fiókjába, majd a "Profil" főmenüt, ezen belül pedig az "Értesítések" almenüt szükséges megnyitnia. Itt a "Kérem, ne küldjenek számomra emaileket!" szöveg melletti kis jelölőnégyzet bepipálásával és végül a módosítások elmentésével lehet leállítani az e-mailek fogadását.


Amennyiben csak a heti kedvcsináló és az óra előtti emlékeztető üzeneteket szeretné letiltani, akkor a következő lehetőségek mellett válassza ki a legördülő listából a számára megfelelő opciót:

  • Ha bejelentkeztem egy órára, 24 órával az óra kezdete előtt kérek erről emlékeztetőt.
  • Minden héten kérem a jövő hétre vonatkozó bejelentkezési opciókat felkínáló emailt.

Végül a módosítások elmentésével letilthatja a Motibro rendszeréből érkező kedvcsináló értesítéseket és a bejelentkezésről küldött emlékeztető e-maileket .

WDsdHUs9VsIhsFaN_gtgk_FDocw1fBhMi-MXv2VVZLzopnHuHMtOq6hB1NWBOLzM8ZxmzS7E8cZT2kFQq_gDPNux7_1U-QAFvE-A1EPV5AlLD0rCAQX8-xSMms6oaL1SuMjRF1jT7m30USaXrmxC5lU


Kivételek:

A letiltás alól Kivételt képeznek az alábbi specifikus üzenetküldési esetek. Ezekben az esetekben azok is megkapják az üzenetet, akik ezt a saját fiókjukban letiltották:

  1. Egy adott órára bejelentkezőknek küldött üzenet. Ez arra szolgál, hogy mindig legyen egy SOS elérés adott óra bejelentkezőihez sürgős/fontos esetekben. Számukra a következő módon lehet üzenetet küldeni: az órarendben az adott óra jelenléti ívén a hamburger menüre kattintva lenyíló menüben válaszd a "Bejelentkezők" lehetőséget, majd a megjelenő oldalon kattints az "Üzenet küldése a bejelentkezőknek" gombra.
  2. Emlékeztető ki nem fizetett órákról. Tartozások esetén a "Kintlevőségek" főmenü "Kintlevőségek sportolónként" menüpont alatt az "Emlékeztető küldése" gombra kattintva lehetséges minden tartozó számára üzenetet küldeni.
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!