Családi bérlet létrehozása, családi bérlet értékesítése


Családi vagy csoportos bérletnek nevezzük azt a bérlettípust, amelyet a vásárlás előtt előre meghatározott tanítványok köre (jellemzően egy család tagjai) tud felhasználni a bérlet által meghatározott kurzusokon.

Családi bérlet létrehozása

Amennyiben a bérlet rendszerben való létrehozásakor a „csoportos bérlet” opciót bepipáltuk, az adott bérlet értékesíthető a rendszerben előzetesen létrehozott csoportok számára.

A bérlet beállításainál itt lehet a „csoportos bérlet” opciót bepipálni (Erőforrásaim / Jegyek/bérletek menüpontban):

A bérlet ugyanakkor csak előzetesen létrehozott csoportoknak (pl. családoknak) értékesíthető.


Egy családi bérlet felhasználóinak létrehozása

Először a klubvezető főoldal tetején található kereső mezőbe írjuk be a létrehozni kívánt csoport egyik tagjának nevét.

Ekkor betöltődnek az érintett tanítvány adatai, szerkeszthető formában.


Itt a fenti lehetőségek közül most válasszuk a „bérletek” pontot. 

Ezt követően a „családi bérlet csoport” felirat alatt kattintsunk a + jelet tartalmazó nagy zöld gombra (bár a neve ennek az opciónak családokra utal, baráti társaságoknak vagy bármely más logika alapján létrehozott csoportoknak is hasonlóan itt lehet elvégezni a beállítását). 

Az ekkor megjelenő keresőmezőben megkereshetjük a csoport többi tagját a rendszerben és hozzáadhatjuk őket a csoporthoz.

Családi bérlet értékesítése

  1. Definiáljunk egy családot az "Egy családi bérlet felhasználóinak létrehozása" fejezet útmutatásának megfelelően.
  2. Definiáljunk létre egy családi (csoportos) bérlet típust a Családi bérlet létrehozása fejezet útmutatásának megfelelően.
  3. Értékesítsük a "család" bármely tagjának a családi bérletet.

Amennyiben egy családi bérlet felhasználóit szeretnénk bővíteni, akkor azt a bérlet értékesítése előtt szükséges megtenni. Egy bérletértékesítést követően történő felhasználóbővítés/csökkentés alapesetben nem fogja módosítani a már értékesített családi bérlet felhasználóinak számát, az csak a következő bérletértékesítésnél kerül figyelembe vételre.

Ezt a korábban értékesített bérleteknél jelzi is a rendszer egy sárga felkiáltójellel:

Ha mégis azt szeretnénk, hogy a bérletcsoport többi tagja is használhassa a bérletcsoport létrehozása előtt értékesített bérletet, akkor az adott bérletnél a jobb alsó sarokban kattintsunk a "megosztás" gombra, amelynek hatására a bérlet megosztásra kerül a bérletcsoport többi tagja számára is, így ők is használhatnak fel alkalmakat a terhére:

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!