Díjbekérők, ismétlődő díjbekérők bemutatása

Milyen feladatokat tudsz megoldani a MotiBro-ban az automatikus díjbekérőkkel?

  • Díjbekérőt küldhetsz vendégeidnek, amellyel a vendégeid pár gombnyomással megvásárolhatják a következő bérletüket, rendezhetik esedékes díjaikat.
  • Mindezt teljesen automatikussá is teheted: beállíthatod, hogy mely vendég(ek)nek, melyik hónapban melyik bérletet kell megvenniük/tagdíjat kell befizetniük és a MotiBro minden hónapban automatikusan kiküldi a díjbekérő levelet. A vendég pedig rákattintva az emailre, online be tudja fizetni a díjbekérőben szereplő összeget. A fizetést követően automatikusan létrejön a megfelelő bérlet (a beállított kezdő érvényességgel) és a vendég megkapja a számlát is.
  • A díjbekérő modult úgy építettük fel, hogy a legkisebb munkával a lehető leggyorsabban tudd begyűjteni a bevételeidet, így például a határidőre történő fizetésnél kedvezményt is adhatsz, sőt a ki nem fizetett bérleteket is rendeztetheted vendégeiddel.
  • A díjbekérő levelek szövegeit teljesen magadra tudod szabni, amelyet a MotiBro a díjbekérő fizetési határideje előtt, amennyiben a vendéged még nem fizette ki, újra is küld.
A díjbekérők modul team és pro csomagokban érhető el, további feltétel, hogy a klub rendelkezzen online fizetési integrációval is (a vendégek a díjbekérő alapján online tudják megvásárolni a jegyet/béreletet).
A létrehozható aktív ismétlődő díjbekérők száma korlátozva van a rendszerben: ezek száma nem haladhatja meg az előfizetői csomaghoz tartozó maximális oktatószám 20-szorosát (tehát például egy Team 5-ös előfizetés esetén 100 aktív ismétlődő díjbekérő lehet egy adott klubnál).
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!