Díjbekérők kezelése, vendégek általi kifizetése

Az egy vendéghez kapcsolódó díjbekérőket a vendég profil „Díjbekérők” fülén érjük el.

Itt megtaláljuk a korábbi és a jelenleg aktív díjbekérőket is, azok főbb tulajdonságaival. Az aktív díjbekérőket le tudjuk állítani és megtekinthetjük az adott díjbekérő alapján kiküldött bérletvásárlásra vonatkozó felhívásokat. A még kifizetetlen díjbekérőket törölni tudjuk, újraküldhetjük a díjbekérésre vonatkozó emailt, illetve egy lépésben értékesíthetjük is a vendégnek a bérletet, amelyre a díjbekérő vonatkozik (ez utóbbi akkor lehet hasznos, ha a vendég a klubban, személyesen vásárolja meg a bérletet és nem online).

Díjbekérők kifizetése a vendégek által 
A vendégek a díjbekérővel akkor találkoznak először, amikor a díjbekérő alapján a MotiBro kiküld nekik egy emailt egy jegy/bérlet megvásárlására vonatkozó felhívással (a bekérő email szövege a klub által testreszabható). 

A megkapott emailben szerepel egy gomb, amelyre rákattintva a vendéget a sportolói fiókjába vezetjük, és a kosarába be is helyezi a MotiBro rendszer a megvásárolandó bérletet (amelyben esetleg a beállításoktól függően a korábbi ki nem fizett bérletek is megtalálhatók), így a vendég pár kattintással be tudja fejezni a vásárlást.

A vendég a fiókjába történő belépést követően a főoldalon a továbbiakban is megtalálja a díjbekérők alapján megvásárolandó bérlete(ke)t:

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!