Több deviza használata a MotiBro-ban

A MotiBro-ban a klub létrehozásakor kerül beállításra a klub alapértelmezett devizája. További a klub által használt devizákat az Erőforrásaim főmenü Beállítások menüpontjában tudunk megadni a „Klub által használt devizák” résznél:

Amennyiben olyan devizában hozna létre bérleteket, amely nem érhető el a fenti listában, jelezze számunkra a support@motibro.com email címen és bővítjük az elérhető devizák körét.
Miután hozzáadta a kívánt új devizát, már létre is tud hozni ilyen devizában denominált bérletket. Ehhez menjen az Erőforrásaim, Jegyek/bérletek menüpontban és kattintson az „Új jegy/bérlet” gombra. Az ezt követően megjelenő felugró ablakban tudja beállítani az új bérlettípus jellemzőit, így annak devizáját és árát is:
Megjegyzés: egy jegy/bérlet típus addig szerkeszthető, amíg nem történt értékesítés az adott típusú bérletből.
Amennyiben egy klubban több deviza kerül használatra, akkor:
  • a vendégek akár több devizában is vásárolhatnak jegyet/bérletet (az online fizetési integrációk korlátja, hogy egy tranzakció során minden bérlet devizájának egyeznie kell),
  • a klubvezetői- és oktatói kimutatások (értékesített-, érvényes bérletek, különböző statisztikák, stb.) devizánkénti bontásban (egyes esetekben külön szűrés is beállítható a devizára vonatkozóan) készülnek el.

A többdevizás modul a PRO csomagokban érhető el.
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!