function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-XXPMQ7RKBH');

Automata értesítő levelek szövegének és megjelenésének módosítása

Automata levelek szövegének módosítása


A klubvezetői fiókban az “Erőforrásaim” / “Automatizációk” menüben találhatod az összes automata értesítő levél szövegét.

A kimenő levelek szövegeit az egyes mezőkön a jobb alsó “Email szövege” lehetőségre kattintva tekintheted meg és itt tudod módosítani is. Ehhez annyit kell csak tenned, hogy a kurzorral kijelölöd a módosítani kívánt szövegrészletet és már be is írhatod a saját stílusodban megfogalmazott szöveget.


A szürke háttérrel megjelenő szövegekkel jelöljük a rendszer által számolt/nyilvántartott változókat, amelyek az adott email kiküldésekor a címzett megismerése pillanatában kerülnek meghatározásra. Ennek következtében minden címzett a saját nevén kerül megszólításra, és a saját aktivitásával kapcsolatosan kap egyedi üzenetet. Például a “Becenév” minden vendég számára a saját, Motibro adatlapján beállított becenév megszólítással fog megjelenni.


Az alapbeállítás által jelölt változók helyett más változók is beilleszthetők. Az üzenet fejlécében található “+ változó” gombra kattintva van lehetőséged kiválasztani, hogy mely változókat szeretnéd hozzáadni a szöveghez. Ezek beillesztéséhez először kattints a kurzorral a beilleszteni kívánt helyre a szövegben, majd válaszd ki a megfelelő változót a legördülő listából és kattints rá. Az adott változót oda illeszti be a rendszer, ahová korábban a kurzorral kattintottál.


A szerkesztés végén kattints a “Mentés” gombra, ezt követően vendégeidnek már az általad megírt levelet küldi ki a rendszer.


A megerősítő gombokat nem lehet szerkeszteni. Ezek megjelenésének módosítására van csak lehetőség, erről részletesebben a “Kimenő levelek megjelenésének személyre szabása” pontban olvashatsz.


Eredeti levél visszaállítása

A megfelelő üzenet szerkesztésénél az alsó sorban az “Alapértelmezett visszaállítása” gombra kattintva bármikor visszaállítható az eredeti automatikus értesítő szövege. A módosított beállítást ne felejtsd el elmenteni a “Mentés” gombra kattintva. Ezt követően az eredeti levelet küldi ki a rendszer vendégeid számára.


Kimenő levelek megjelenésének személyre szabása

Az “Automatizációk” menüben a jobb felső kék színű “Kimenő levelek személyre szabása” gombra kattintva a megjelenő oldalon lehet a szöveg, háttér és megerősítő gombok színeit saját arculatodnak megfelelően alakítani.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!