1. Számlázz.hu fiók beállításai

1.1 Saját Számlázz.hu fiók létrehozása

A Szamlazz.hu oldalon regisztrálj és állítsd be a számlázó (cég vagy magánszemély) adatait. Ehhez kérd könyvelőd segítségét, amennyiben szükséges.

Válaszd ki a számodra kedvező szolgáltatáscsomagot a Számlázz.hu oldalán.

A Számlázz.hu és a Motibro rendszer összekapcsolásához a Számlázz.hu Számla Agent szolgáltatására is szükséged lesz, amivel az automatikus számlázást tudod megvalósítani, ha egy külső rendszerrel (jelen esetben a Motibro-val) kapcsolod össze Számlázz.hu fiókodat.

A Számla Agent a Számlázz.hu-nak egy kiegészítő, sávos díjazással elérhető szolgáltatása, amit előfizetői csomagtól függetlenül (akár #free csomagban is) külön díj ellenében vehető igénybe. Fontos, hogy ez egy használati alapú szolgáltatás, nem előfizetéses rendszerben érhető el. Ez azt jelenti, hogy csak akkor szükséges fizetned érte, ha valóban használod. A havidíj utólag fizetendő, az előző hónapban automatikusan elkészített bizonylatok darabszáma alapján.

2021. januárjától szinte minden számlát továbbítani kell a NAV felé, amelyet a Számlázz.hu automatikusan meg is tesz, de ehhez először össze kell kötni a Számlázz.hu-t a NAV Online Számla rendszerével. Ezzel kapcsolatban a Számlázz.hu oldalán találsz részletes információkat.

1.2 API kulcs létrehozása a Számlázz.hu fiókodban

Az API kulcs részt a Számlázz.hu fiókodba való belépés után a vezérlőpult alján, a felhasználók alatti blokkban találod. Itt tudsz új kulcsot generálni a kulcs ikonra kattintva.

Az API kulcs azonnal létrejön, megjelenik a listában, a mellette lévő ikonra kattintva egyszerűen vágólapra tudod másolni:

Ezt a kulcsot semmiképpen ne oszd meg senkivel, mert segítségével teljes elérést lehet létrehozni a Számlázz.hu fiókodhoz!

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!