2) Kezdd el feltölteni a rendszert: helyszínek, bérlet- / díjtípusok, oktatói adatok felvitele

Az alábbi pontokat követve gyorsan feltöltheted meglévő adataidat a rendszerbe, így pár óra ráfordítással kész is lehetsz az indulásra:

2.1. Helyszínek, termek felvitele:
Az Erőforrásaim / Helyszínek menüpontban az összes helyszínt vidd fel, ahol órát tartotok. Ha több teremben zajlik a gyakorlás, akkor mindegyiket vedd fel külön helyszínként. Fontos, hogy a vendégek foglalási felületén a Helyszín neve látszódik, így abban tüntesd fel a terem nevét, ha ez fontos információ a vendégek számára is. Ezen a LINKen találsz infókat a feltöltéshez. A külsős helyszíneket is felviheted.

 

2.2. Bérletek, jegyek, díjtípusok rögzítése:
minden díjtípust vigyél fel az Erőforrásaim / Jegyek/bérletek menüpontban. Alkalmas, korlátlan és több felhasználós bérleteket, havi vagy éves díjakat és napi jegyeket is felvehetsz. Ezen a LINKen találsz infókat a különböző bérlettípusok létrehozásához.

 

2.3. Oktatóid meghívása a rendszerbe:
az Erőforrásaim / Edzőim menüpontban lévő Új edző hozzáadása gomb segítségével meghívhatod az összes oktatódat a MotiBro-ba. Fontos, hogy mindegyikük élő, használatban lévő e-mail címet adjon meg a regisztrációhoz, hogy megkaphassák a meghívó e-mailt és a rendszerből érkező jövőbeni értesítéseket. Ezen a LINKen találsz infókat a feltöltéshez.

 

  • Miután meghívtad őket, már ki is töltheted az adatlapjukat és megadhatod a rendszeren belüli jogosultságaikat.
  • Fényképet is feltölthetsz róluk, de ezt ők is megtehetik saját felhasználói felületükön. A fotó fontos, mert megjelenik az oktató neve mellett a vendégek foglalási felületén.
  • Ha te is tartasz órákat, akkor a saját oktatói profilodban is töltsd fel arcképedet. Oktatói profilodra át tudsz váltani, ha a jobb felső sarokban a két fehér fejre kattintasz (az 1. képen pirossal bekarikázva), és bejelentkezel edzőként. Majd ugyanígy tudsz visszajutni a vezetői, azaz operátori profilodra (2. kép).

mceclip0.png     mceclip1.png

 

2.4. Szabd stúdiód arculatára az Üzenetek levélformátumát:
az Üzenetek menüpontban beállíthatod a kimenő leveleid arculatát a stúdiód színeinek megfelelően, valamint feltöltheted stúdiód logóját vagy tetszőleges képet a fejléchez. Ezen a LINKen találsz információt a beállításokhoz.

 

2.5. Fogadtasd el Adatkezelési tájékoztatódat az online érkező vendégeiddel:
A vendégek/tanítványok/sportolók regisztrációs folyamata során lehetőség van, hogy megismertesd őket a stúdiód adatkezelési tájékoztatójával. Az adatkezelési tájékoztató elfogadtatása fejezetben tájékozódj és állítsd be az adatkezelési tájékoztatódat.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!