Új tanítvány, új vendég, új sportoló egyedi hozzáadása részletes adatokkal

A klubvezetői menüben válasszuk a Sportolók/Új sportoló pontot, és a betöltődő felület adatbeviteli mezőit értelemszerűen töltsük ki.

 

A felső legördülő pontnál válasszuk ki, mely kurzusokra akarjuk meghívni a tanítványt. Több kurzus is megadható.

 A vezetéknév, keresztnév, „e-mailben hogy szólítsuk?”, és az email cím kitöltése minden tanítvány esetében kötelező, enélkül értelmesen nem használható a rendszer.

Az „ Emailben hogy szólítsuk?” mezőbe azt a nevet írjuk be, ahogy a tanítvány szereti, ha megszólítjuk. Pl. Takács Sándorné szereti, ha Marikának hívják. Kovács Anasztázia pedig kéri, hogy Anninak szólítsuk.

Az email címhez a tanítvánnyal előzetesen egyeztetve olyan email címet érdemes felvinni, amit a tanítvány naponta többször ténylegesen megnéz, mert ide mennek majd ki a klubvezető által küldött és az automatikus rendszerüzenetek (sikeres bérleteladás megerősítése stb.).

Célszerű megkérnünk a tanítványt, hogy a saját MotiBro oldalán keresztül töltsön fel magáról egy arcképet a „ Fotó” helyére, hogy megismerjük könnyen az órákon. Ez tényleg arckép legyen, nem egész alakos kép, hogy az arca jól látható legyen.

Lejjebb görgetve az oldalon a tanítvány esetlegesen már meglévő bérleteinek adatait felvihetjük a rendszerbe (ha például egy meglévő tanítványt nem importálással, hanem egyedileg viszünk be a rendszerbe). Ez nem kötelező, van klubvezető aki inkább „kifuttatja” a meglévő bérleteket, és csak az újonnan eladottakat viszi fel a MotiBro rendszerbe (figyelem: a későbbiekben a sportoló profiljában vagy a Smart Jelenléti Ívben szükséges a klub megfelelő bérletét értékesíteni, nem ezen a felületen!!!). Ha viszont szeretnénk a rendszer tanítványok általi használatának kezdetén az aktuális (korábban eladott) bérleteket is pontosan rögzíteni, ezeket a mezőket töltsük fel precíz adatokkal.

Még lejjebb görgetve az oldalon a tanítvány meghívásának módjával kapcsolatos feltételeket tudjuk beállítani.

 

A meghívók kiküldése fontos lépés, mert a meghívólevél alapján tud a tanítvány létrehozni saját sportolói oldalt. 

A kiküldés időpontjának nem feltétlenül szükséges azonnalinak lennie, be tudunk állítani egy későbbi időpontot, gondolva arra, hogy addig a tanítványt még a hagyományos módon (személyesen, emailben, fb-on, telefonon stb.) értesíteni szeretnénk arról, hogy új rendszert vezet be a klub, és kapni fog egy meghívót, aminek elfogadása a tanítvány rendszerhasználatának előfeltétele.

A képernyő alján található „ Mentés” gombra kattintva tölthetjük fel a fenti módon beállított feltételekkel a tanítványt a MotiBro rendszerbe.

Ezt követően azonnal megtaláljuk a feltöltött sportolónkat a „Sportolók/Sportolóim” menüpontra kattintva a főmenüben.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!