A kreditrendszer célja

A kreditrendszer a MotiBro rendszerben

A MotiBro rendszer alapesetben kétféle megoldást támogat a vendégek bejelentkezéseinek korlátozására vonatkozóan. Kurzus szinten lehet beállítani, hogy egy kurzus óráira:

  • minden vendég korlátozás nélkül be tudjon jelentkezni vagy,
  • hogy az adott kurzus óráira csak érvényes bérlettel (és akár bérlet zárolással) legyen lehetséges a bejelentkezés.

A kreditrendszer célja, hogy a fenti két szélsőség mellé egy köztes lehetőséget adjon a klubvezető kezébe. A kreditrendszer segítségével a vendégek bizonyos (a klubvezető által beállítható) számú órára bejelentkezhessenek anélkül, hogy rendelkeznének jeggyel vagy bérlettel az órára. Abban az esetben viszont ha kimerítették ezt a keretüket (ezt nevezzük a MotiBro rendszerben kreditnek), akkor mindaddig, amíg nem rendezik korábbi tartozásainkat vagy nem vásárolnak bérletet, nem tudnak további órákra bejelentkezni.

A kreditrendszer egyszerű és gyors elindításához beállítható egy a klubra vonatkozó általános kreditszám, amelyet minden vendég megkap. Természetesen ez a kredit minden vendégre vonatkozóan egyedileg módosítható, sőt egyedileg egyes vendégek ki is zárhatóak a kreditrendszerből. Amikor egy vendég ki van zárva a kreditrendszerből, akkor egyetlen (a kreditrendszer hatálya alá eső) órára sem jelentkezhet be anélkül, hogy előzetesen jegyet/bérletet vásárolt volna.  

Megfontolások a kreditrendszer elindításakor

  • Érdemes egy-két jól célzott csoport üzenet elküldésével felhívni a vendégek figyelmét is a kreditrendszer bevezetéséről, így minden vendégnek egyértelmű lesz, hogy miért tud vagy éppen nem tud órára jelentkezni.
  • A kreditrendszer használata online fizetési megoldás integrálásával tud a leghatékonyabban működni: így a vendégek jegy/bérlet vásárlásával be tudnak jelentkezni az órára és rendezhetik tartozásukat, ehhez nem kell személyesen megjelenniük a klubban. A MotiBro-ban elérhető online fizetési megoldásokról bővebb leírást itt találsz: https://help.motibro.com/collection/9-integraciok
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!