A kreditrendszer be-/kikapcsolása

A kreditrendszer bekapcsolása

A kreditrendszer összefoglaló oldala a „Sportolók” főmenü „Kreditrendszer” menüpontjában található:
Amennyiben még soha nem használtad a kreditrendszert a MotiBro-ban, akkor az alábbi oldal fog megjelenni:

A kreditrendszer első alkalommal a „Kreditrendszer elindítása” gombra kattintva indítható el. Ezt követően egy felugró ablakban megjelenik egy oldal, ahol a kreditrendszer paramétereit kell beállítani:

A beállítható paraméterek:
vendégek kredit limitje: itt azt kell meghatároznod, hogy alapértelmezés szerint a klubod vendégei hány nyitott (jeggyel/bérletlettel nem fedezett) órára tudjanak bejelentkezni, azaz alapesetben hány kredittel rendelkezzen a klub bármelyik vendége.
kurzusok: itt tudod kiválasztani, hogy mely kurzusok esetében alkalmazza a rendszer a kreditrendszert, azaz, az itt kiválasztott kurzusok órái esetén korlátozza a rendszer azt, hogy hány ki nem fizetett órára jelentkezhessenek be a vendégek (pl. egy n
A fenti paraméterek megadását követően a zöld gombra ("Beállítások mentése, kreditrendszer elindítása") kattintva a rendszer minden vendéghez kiszámolja a kreditjeinek aktuális állapotát és el is indul a kreditrendszer működése: a kreditrendszer státusza aktívvá válik.

A kreditrendszer kikapcsolása, módosítása

A „Kreditrendszer kikapcsolása” gombra kattintva a kreditrendszer működése felfüggeszthető, de a jövőben a "Kreditrendszer aktív" gombra kattintva bármikor újra is indítható.
A kreditrendszer beállításai a jobb oldali menüből érhetőek el, ahol a fenti paraméterek módosíthatók.
Az, hogy mely kurzusok tartozzanak bele a kreditrendszerbe, a kurzusok létrehozása és szerkesztése során is módosítható az alábbi kurzus paraméter megadásával (pipálásával):

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!