Kreditrendszer, új sportolói oldal, új online fizetés

A szeptemberi szezonkezdésre időzítve számos újdonsággal jelentkezünk:

ÚJ Sportolói/tanulói fiók: professzionális online élmény vendégeidnek

Mobil applikáció élmény böngészőből, bérletfogyás/tartozások mutatása, google calendar időpont mentés, többnyelvű, fizess és foglalj funkció: NÉZZÉTEK meg összefoglalónkat ITT!

Az új sportolói/tanulói fiók szeptember elsején kerül bevezetésre minden sportolónál/tanulónál.

15 perc alatt nálad is lehet online bankkártyás fizetés

Új online fizetési szolgáltatóval is használhatod a MotiBro-t. A STRIPE (stripe.com) segítségével egy pár perces regisztrációt követően már azonnal tudnak vendégeid online fiókjukban bérletet/jegyet vásárolni. A regisztráció igazán egyszerű, részletes információ a szolgáltatóról és az egyes lépésekről itt található. 

A Stripe fizetési integráció díjköteles pótlólagos szolgáltatásunk, elérhető szeptember elsejétől 2020/21-es TEAM és PRO ügyfeleink részére.

Kreditrendszer: így korlátozd a bérlet nélküli bejelentkezéseket

El szeretnéd kerülni, hogy néhány "vendég" visszaéljen a jóindulatoddal és a legjobban menő óráidra nyakló nélkül befoglaljon (aztán nem jön el, és nem fizeti ki a díjadat, közben a várólistán azt is látod, hogy lett volna másik fizetős vendég aki pedig miatta lemaradt az óráról). Az ilyen visszatérő bosszúságok elkerülésére szolgál a kreditrendszer: Előre meg tudod határozni, hogy vendégeidnek maximum hány olyan bejelentkezést engedélyezel, amelyet nem fizettek ki előre. Így bejöhetnek az új vendégek, akár fizetés nélkül is, de akinek tartozása van, ő már csak akkor jelentkezhet be, ha bérletet vásárol. RÉSZLETEK és a kreditrendszer használati bemutatója itt található.

A kreditrendszer automatikusan elérhető szeptember elsejétől 2020/21-es TEAM és PRO ügyfeleink részére. 

Vezetői kimutatások: látogatások és bejelentkezések

Új lekérdezési listák egy-egy időszak bejelentkezéseinek; bejelentkezett, de nem jött el vendégeinek; óralátogatásainak; bérletfelhasználásainak lekérdezésére. RÉSZLETEK és használati útmutató.

 A vezetői kimutatások automatikusan elérhetőek szeptember elsejétől 2020/21-es TEAM és PRO ügyfeleink részére.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!