Szezon megkezdése előtti teendők a MotiBro-ban

Kezdődik a szezon, érdemes pár fontos alapbeállítást újra ismétlésként felidézni a MotiBro használatával kapcsolatosan, hogy ne érjék a klubvezetőket meglepetések a használat során.

Ha ugyanis a nyári működés során csökkentett üzemmódban működött a klub/iskola, akkor nem jö(he)ttek elő bizonyos rutin teendők, illetve számos kurzus nem volt megtartva, ez utóbbi eset pedig automatikus archiválási lépésekhez vezetett. Az alábbiakban a legfontosabb szezonkezdéssel járó teendőket vesszük át:

 

 

Nem látok egyetlen egy kurzust sem a Kurzusaim menüben. Hova tűntek el a kurzusaim?

 Amennyiben az elmúlt 2 hétben nem volt meghirdetve óra az adott kurzusból, akkor automatikusan passzív állapotba került. Az alábbi cikkünk segít, hogyan aktiváld újra a kurzust: Nem találok egy régebben létrehozott kurzust. Mit csináljak?

 

 Nem tudok létrehozni órát? Mit csináljak?

 Nem találod a kurzusaidat az új óra létrehozása bekérő oldalon? Az adott kurzus valószínűleg passzív állapotba került, mert nem volt óra/edzés meghirdetve az elmúlt 2 hétben. Először újra aktiválnod kell az adott kurzust. Ez a cikk segít: Nem találok egy régebben létrehozott kurzust. Mit csináljak?

  

Hogyan küldjek üzenetet rég nem látott vendégeknek?

 Nem találod az Üzenetek között a régi csoportodat? Az adott kurzus valószínűleg passzív állapotba került, mert nem volt óra/edzés meghirdetve az elmúlt 2 hétben. Először újra aktiválnod kell az adott kurzust. Ez a cikk segít: Nem találok egy régebben létrehozott kurzust. Mit csináljak?

 

Bérlet árlistád aktualizálása:

 

Új szezon, megújuló jegyek/bérletek/fizetési konstrukciók. Adott bérleteket könnyen időlegesen levehetsz az árlistáról, amennyiben az adott bérlet beállításai között az: „Értékesíthető-e a bérlet” feltételnél kiveszed a pipát. A bérletek létrehozásához/módosításához ajánljuk a Tudástár Bérletek fejezetét:

Bérlet, tagdíj, napijegy, belépő létrehozása
Családi bérlet létrehozása, családi bérlet értékesítése

 Mire vigyázzunk:

Amennyiben egyes múltbeli vendégeinknek még van ki nem fizetett órája és közben pedig mi a bérletek árát megváltoztatjuk (pl. általános áremelés eredményeként), akkor vegyük figyelembe majd egy múltbeli időszakra történő bérletértékesítés során, hogy a bérlet árazása már az új feltételek szerint kerül megállapításra (és amennyiben a régi feltételek szerint kívánjuk még egy múltbeli időszakra eladni a bérletet, akkor egyedi kedvezmény adásával tudjuk a bérlet árát visszacsökkenteni az áremelés előtti helyzetre.) 

 

Új vendégek felvitele:

Csak ismétlésként, tanítványt/sportolót/vendéget több módon is tudunk felvenni a MotiBro rendszerbe:
Új sportoló, új tanítvány, új vendég tömeges felvitele excel import segítségével
Új tanítvány, új vendég, új sportoló egyedi hozzáadása részletes adatokkal
Új tanítvány, új sportoló, új vendég gyors hozzáadása óra előtt/után a Smart Jelenléti Íven 

 

További kérdésed van a szezonkezdéssel kapcsolatosan? 

Tekintsd meg a Tudástárat, ahol szabadszavas kereső is segít:

https://motibro.zendesk.com/hc/hu

Illetve várjuk kérdésedet a support@motibro.com e-mail-címen.


Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!