Hétvégi emlékeztető - heti kedvcsinálóA heti kedvcsináló levél egy automatikusan vasárnap délelőttönként elküldött email azon vendégeknek/sportolóknak, akik a megelőző 3 héten részt vettek adott kurzus óráin (és nem tiltották le a kommunikációt a klubbal). Amennyiben több kurzus óráján is részt vett a vendég, akkor is egy héten összesen csak egy hétvégi emlékeztetőt fog kapni.


A klubvezető kurzusonként be tudja állítani, hogy az adott kurzus óráit látogatók számára menjen-e ki hétvégi emlékeztető email vagy sem.

  • Egy adott kurzus esetében ezt a “Kurzusok” / “Kurzusaim” menüpont alatt állíthatja be, az adott kurzus beállításainak szerkesztésekor az alábbi funkció bepipálásával:

  • Egyszerre több kurzusnál is be lehet állítani az “Erőforrásaim” / “Automatizációk” menüpont alatt az “Órák, bejelentkezések” aloldalon a “Heti kedvcsináló levél vendégnek” mezőnél: 
    • Egy főkapcsolóval be- vagy kikapcsolható az automatizmus.
    • A “Módosítás” gombra kattintva pedig az összes kurzus közül kiválasztható, hogy melyek esetében menjen óra előtt emlékeztető.

FONTOS! A hétvégi emlékeztető beállításait az egyes vendégek is tudják módosítani. Amennyiben a klubvezető engedélyezte a hétvégi emlékeztetőt, akkor azt a saját egyedi igényeik szerint ki tudják kapcsolni, így ideiglenesen vagy akár véglegesen többet nem fognak kapni ilyen tájékoztatót. Az egyes vendégek ezt a saját felhasználói fiókjukban tudják módosítani a “Profil” főmenü “Értesítések” aloldalán.

DE amennyiben a kurzusnál nincs bepipálva a heti kedvcsináló funkció, akkor azt nem tudják a vendégek beállítani, hogy ettől függetlenül ők kapjanak emlékeztetőt.


Az email szövegének és megjelenésének módosításáról külön cikkben olvashatsz részletesen.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!