Hétvégi emlékeztető - heti kedvcsináló

A hétvégi emlékeztető egy automatikusan vasárnap délelőttönként elküldött e-mail azon vendégeknek/sportolóknak, akik a megelőző 3 héten részt vettek adott kurzus óráin (és nem tiltották le a kommunikációt a klubbal). Amennyiben több kurzus óráján is részt vett a vendég, akkor is csak összesen egy hétvégi emlékeztetőt kap egy héten.

A klubvezető kurzusonként be tudja állítani, hogy az adott kurzus óráira látogatói esetében menjen-e ki hétvégi emlékeztető e-mail vagy sem.

  • Egy adott kurzus esetében ezt az adott kurzus szerkesztése (Kurzusok / kurzusaim oldal) oldalán teheti.
  • Egyszerre több kurzusnál is be lehet állítani: Az erőforrás / Automatizációk oldalon a Heti kedvcsináló mezőnél: 
    • Egy zöld főkapcsolóval lekapcsolhatjuk az automatizmust.
    • A Módosítás gombra kattintva pedig az összes kurzus  közül kiválaszthatjuk, hogy melyik esetében menjen óra előtt emlékeztető.

mceclip0.png

FONTOS!! A hétvégi emlékeztető beállításait az egyes vendégek is tudják módosítani: amennyiben a klubvezető engedélyezte a hétvégi emlékeztetőt, akkor azt az egyes vendégek a saját egyedi igényeik szerint le tudják kapcsolni, így ideiglenesen vagy akár véglegese is többet nem fognak kapni ilyen tájékoztatót. DE azt nem tudják a sportolók módosítani, hogy amennyiben a kurzusnál nincs beállítva emlékeztető, attól függetlenül ők kapjanak tájékoztatót. Az egyes sportolók a saját felhasználói fiókjukban/sportolói oldalukon tudják módosítani a Beállításaim / email beállítások résznél.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!