Óra előtti emlékeztető

 

Az óra előtti emlékeztető egy automatikusan, a foglalkozás/edzés/óra kezdése előtt 24 órával elküldött e-mail az adott foglalkozásra bejelentkezettek részére (kivéve azon sportolókat, akik letiltották a kommunikációt a klubbal, vagy leállították az óra előtti emlékeztetőt). 

A klubvezető kurzusonként be tudja állítani, hogy az adott kurzus óráinál menjen-e ki óra előtti emlékeztető e-mail vagy sem.

  • Egy adott kurzus esetében ezt az adott kurzus szerkesztése (Kurzusok / kurzusaim oldal) oldalán teheti.
  • Egyszerre több kurzusnál is be lehet állítani: Az erőforrás / Automatizációk oldalon az Óra előtti emlékeztetők mezőnél: 
    • Egy zöld főkapcsolóval lekapcsolhatjuk az automatizmust.
    • A Módosítás gombra kattintva pedig az összes kurzus  közül kiválaszthatjuk, hogy melyik esetében menjen óra előtt emlékeztető.

mceclip0.png

FONTOS!! Az óra előtti emlékeztető beállításait az egyes vendégek is tudják módosítani: amennyiben a klubvezető engedélyezte az óra előtti emlékeztetőt, akkor azt a saját egyedi igényeik szerint le tudják kapcsolni, így többet nem fognak kapni ilyen tájékoztatót. DE azt nem tudják a sportolók módosítani, hogy amennyiben a kurzusnál nincs beállítva emlékeztető, attól függetlenül ők kapjanak tájékoztatót.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!