Óra előtti emlékeztető vendégnek


Az óra előtti emlékeztető egy automatikusan, a foglalkozás/edzés/óra kezdete előtt 24 órával elküldött email az adott foglalkozásra bejelentkezettek részére (kivéve azon vendégeket, akik letiltották a kommunikációt a klubbal, vagy leállították az óra előtti emlékeztetőt). 

A klubvezető kurzusonként be tudja állítani, hogy az adott kurzus óráinál menjen-e ki óra előtti emlékeztető email vagy sem.

  • Egy adott kurzus esetében ezt a “Kurzusok” / “Kurzusaim” menüpont alatt állíthatja be, az adott kurzus beállításainak szerkesztésekor az alábbi funkció bepipálásával:

  • Egyszerre több kurzusnál is be lehet állítani: Az “Erőforrásaim” / “Automatizációk” oldalon az “Óra előtti emlékeztető vendégnek” mezőnél: 
    • Egy főkapcsolóval be- vagy kikapcsolható az automatizmus.
    • A “Módosítás” gombra kattintva pedig az összes kurzus közül kiválasztható, hogy melyek esetében menjen óra előtt emlékeztető.

FONTOS! Az óra előtti emlékeztető beállításait az egyes vendégek is tudják módosítani. Amennyiben a klubvezető engedélyezte az óra előtti emlékeztetőt, akkor azt a saját egyedi igényeik szerint ki tudják kapcsolni, így ideiglenesen vagy akár véglegesen többet nem fognak kapni ilyen tájékoztatót. Az egyes vendégek ezt a saját felhasználói fiókjukban tudják módosítani a “Profil” főmenü “Értesítések” aloldalán.

DE amennyiben a kurzusnál nincs bepipálva az óra előtti emlékeztető funkció, akkor azt nem tudják a vendégek beállítani, hogy ettől függetlenül ők kapjanak róla emailt.


Az email szövegének és megjelenésének módosításáról külön cikkben olvashatsz részletesen.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!