Emlékeztető lejáró bérletről

Érvényes bérlettel rendelkezők számára automatikus 'bérlet lejárat' emlékeztető emailt tud a klubvezető küldetni a MotiBro rendszerén keresztül.

 

Az automatikus lejárati emlékeztető:

  • a klubvezető által beállított bérleteknél működik,
  • amennyiben a bérlet lejár x nap múlva vagy/és
  • a bérleten lévő szabad alkalmak egy bizonyos szint alá esnek. 

Az emlékeztető lejáró bérletről e-mail automatizmust az Erőforrások / Automatizációk / Lemorzsolódás megelőzése aloldalon kapcsolható be/ki (a nagy szürke/zöld gomb megnyomásával): 

mceclip0.png

A Módosít gomb megnyomásával a klubvezető a saját működésére tudja szabni azáltal, hogy meghatározza, milyen bérletek esetében és milyen feltételek teljesülése esetén mikor menjen ki e-mail emlékeztető:

mceclip1.png

Megadható, hogy milyen bérlettípusokra vonatkozzon az automatizmus:

mceclip2.png

Milyen esemény hatására (bérletből már csak x nap van hátra  vagy/és bérletből már csak y alkalom van hátra):

mceclip3.png

Majd ezt követően adjuk meg a megfelelő értékeket.

 

Megadhatjuk, hogy amennyiben az emlékeztető kiküldésre kerülne, akkor az adott nap melyik órájában küldje ki a rendszer:

mceclip4.png

 

Az emlékeztető lejáró bérletről e-mail szövegének módosítása

Az emlékeztető e-mail szövegét és tárgyát a klubvezető az email szövege feliratra történő kattintással módosítani tudja:

mceclip5.png

A dupla %% jelek között megjelenő szövegekkel jelölünk a rendszer által számolt/nyilvántartott változókat, amelyek az adott e-mail kiküldésekor a címzett megismerése pillanatában kerülnek meghatározásra. Ennek következtében minden címzett a saját becenevén kerül megszólításra, és a saját bérletét látja viszont a levélben. A %% kifejezéseket csak haladó ismeretek birtokában változtassuk.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!